Wednesday, February 16, 2011

Juuksurist, aubrey organicsist

Alustan oma kogemustest ja arvamustest looduslikust šampoonist ja palsamist. Arvatavasti selle tõttu, et mul silikoonid alles peast välja pesemata + juuste harjumatuse tõttu ei ole mu esmased kogemused 100% loodusliku šampoonida väga meeldivad. Esiteks see tõesti ei vahutanud mul peas, kui teist korda uuesti pesin, siis läks alles vahule. Teiseks see ei pese mu juukseid puhtaks, kuna juuksed ei ole harjunud selle kerge koostisega. Pm iga päev peaks pesema. Või tihedamini veel. Sest mul oli näiteks nii, et pesin õhtul ja läksin üsna niiskete juustega magama ja kui hommikul ärkasin, oli selline tunne, nagu poleks 2 päeva juukseid pesnud. Ühesõnaga, juuksed ei ole veel harjunud. Järgmine asi on see, et selle šampooni ja ka palsami koostis on väga vedel, nii et seda kulub tõesti palju. Lisaks siis veel see, et mulle meeldib kui juuksed lõhnavad pärast pesu hästi, aga sellel aubrey organicsi šampoonil on selline ehtne looduslik lõhn, mis meenutab mõnda vanaaegset salvi, mida vanaemad oma liigestele määrivad. Mulle aga meeldib, kui juustel on mõnus troopiline lõhn näiteks. Ma nüüd ei teagi, mida teha. Mõtlesin, et annan šampooni emale, aga ta vist ei ole ka väga huvitatud. Aga et tegu poleks täiesti maha visatud rahaga, siis ma võibolla kasutan aeg ajalt seda ka edasi. Eks ole näha:)
Nüüd aga natuke paremat juttu. Käisin täna juuksuris:) Värvisin põhja, lõikasin otsi ja tegin ravi. Ravi nägi ette viite maski, mis mul järjest peas olid. Igaüks siis erineva funktsiooni ja mõjuga. Juuksed on nüüd ÜLIpehmed ja siidjad. Et juukse struktuur püsikski pehme ja sile, siis tuleb alguses teha seda ravikuuri 2-3 korda iga kuue nädala tagant ja pärast tuleks seda teha 4 korda aastas, igal hooajal üks kord. Mina kavatsen selle nüüd plaani võtta. Lisaks uurisin kuuma kääri lõikuse kohta, aga mu juuksur ütles, et minu juuksed ei ole nii hullus seisus, et seda vajaksin. Hea seegi :) Panen jälle 2 pilti ka, enne ja pärast juuksurit tehtud. See kord ei olegi niii väga suur vahe, kuna juuksed on mul viimasel ajal päris tublisti "käitunud". Viimasel ajal olen aga märganud, et hakkab natuke jälle välja tulema neid. Seega kavatsen nädalavahetusel taas sibula maski teha. Nüüd siis pildid.



See oli siis enne juuksurit. Juuksed on üsna sirged, aga värv tuhm ja juuksepind kare. Pikkust on aga päris palju juurde tulnud kui võrrelda pildiga, mis on eelmisel korral pärast juuksurit tehtud.




Ja see on tehtud vahetult pärast juuksurit. Juuksed on tunduvalt lühemad, kuna otsad olid päris katki, lisaks on näha, et juuksed on PEHMED ja SILEDAD. Ja värv on ka jälle palju parem :) 6 nädala pärast siis uus juuksurituur.

K.

3 comments:

Kissu said...

ära mine niiskete juustega magama - mul on nii, et ükskõik, mis shampooniga pesen, siis kui niiskete juustega lähen magama, on hommikul väga pusas ja rasvane tunne juustes.

vahutamisega on niimodi - et sega peopesas shampoon väikese koguse veega ja juuksed peavad ka hästi hästi märjad olema - siis vahutab shampoon kohe alguses ilusti.

ning kuuma kääri lõikuse koha, et paljud allikad(ka juuksurid) räägivad, et tegelt pole sellest kasu, vaid lihtsalt uus nipp, et inimestelt raha välja petta :D

Unknown said...

Ma kasutasin ka silikoonivaba shampooni & palsamit, mis jäid mul lõpuni kasutamata. Tahtsin nii väga, et need sobiksid, aga läks nagu läks. Lisaks see ka, et ma olen käinud kuumakäärilõikusel ja sellel pole nagu üldse vahet. V-b vahepeal on hea teha, sest ei lõigata ainult otsi. (:

Kristiina said...

Ega see niiskete juustega magama minek eriti hea ei ole jah, alati olen ma järgmine päev meeletu kahupea olnud ja pigem väldin seda :P

Õnneks mul on siis aus juuksur, et seda kuumakääri lõikust ei kiitnud :P

Ma kardan ka väga, et need tooted jäävad mul seisma..