Sunday, August 8, 2010

Oh need juuksed, juuksed, juuksed..

Aah.. ma olen nii lähedal juba sellele telefonikõnele: "Tere, soovin juuksuriaega panna. Jah, LÕIGATA, palju!" Täna pärast rannas käiku mõtlesin küll, et jumal sa näed aga ei mürista, hehee. Kui kuu aega saab täis mu fructise toodete kasutusest, siis ostan ma midagi muud. Plaanisin küll osta niiöelda odavaid-poetooteid, aga kardan, et valin siiski midagi apteegist või kuskilt ökopoest. Aga eks ole näha, nagunii otsustan ma enamus asju hetkeemotsiooni ajel.
Ühesõnga, täna ei tule heatuju postitust, sest ma olen lausa kurb, et mu juuksed sellised on nagu nad on. Mõtlesin korra, et äkki teen nii, et lõikan juuksed otsest ühepikkuseks (mul on järkus), siis peaks ma mingist osast katkistest ka lahti saama ja siis hakkan korralikult oma juukseid edasi hooldama. Aga see tähendab seda, et juuksed lähevad ikka mingi 5cm lühemaks. See on kõigest mõte, aga mida hullem "paha-juukse-päev" mul on, seda sügavamalt see mõte mulle end pähe pressib. Ja kusjuures mu pere on ka selle mõtte poolt, sest nemad on need, kes igapäevaselt mu juuksemuresid taluma peavad, hehee :)

K.

3 comments:

EstonianBeauty said...

Soovitaks ka lõikama minna, sest katkiseid juukseotsi ei anna ravida. Neid saab peita juukseotsa seerumitega, aga otsad on ikka katki :)

Anonymous said...

Võiksid proovida platsenta ampulle, apeetgist saab. 12 ampulli on pakis ning minul ostes maksid 111 krooni. Kõigile ei aita, mulle aga küll ning ühel klassiõel tegi see tõesti imesid, kõvasti blondeeritud juuksed ei kukkunud enam välja ning hakkasid kiiremini kasvama. :)

Kristiina said...

Endiselt mõtlen lõikamise peale.. aga pole veel edusamme teinud.
Aitäh soovituse eest, proovin kindlasti!