Monday, August 2, 2010

Not good

Vist hakkan vaikselt usku kaotama Fructise toodetesse.. Selle aja peale peaks mingigi märk paranemise poole ju olema. Aga ei. Kohati tundub, et juuksed on veel hullemas seisus, kui enne. Mõned minutid pärast harjamist olen jälle kahupea. Mis pole eriti lahe. Oeh, saaks need tooted juba otsa, siis ma katsetan midagi uut. Ma põhimõtte pärast ei jäta pooleli nende kasutamist. Kuna nii sai ju eesmärk seatud!
Igatahes, hea et ma veel KÕIKI tooteid ei jõudnud Fructiselt osta. Aga muidugi võibolla juhtub veel ime ja augusti keskpaigaks, kui eeldatavasti peaks need mul otsas olema, saab öelda, et juuksed on paremas korras kui enne.
Ma tean, et postituste sisu hakkab juba korduma, aga pole midagi parata, kui emotsioon on sama, mis enne.

Aa.. mis veel. Iga kord pead pestes mõtlen ma, et kuidas siis on tegelikult õige palsami kasutamine. Mõnel pool kirjutatakse, et hõõru peanahale, siis jälle, et pane ainult otstele. Ma igatahes olen alati pannud kogu juuksepikkusele. Aga nüüd hakkasin mõtlema, et äkki see ei ole ka eriti hea.. Ja sama asi maskiga. Pakile pole kirjutatud, et kas on mõeldud otstele või juurtele ja ma panen igale poole.

Ühte positiivset asja ma olen siiski märganud. Mul ei tule enam NII PALJU juukseid ära. Neid ikka tuleb, aga mitte nii palju kui enne. Jeeei, endiselt ei-ei sirgendajale!

PS! Kas keegi on reaalselt proovinud seda muna-oliiviõli maski? Juuksed pidid olema pärast silmnähtavalt säravamad ja tervemad. Ma ei tea, kas proovida või mitte..

K.

5 comments:

Getter said...

just lugesin kuskilt, et oliiviõliga juuksed kokku määrida, pool tundi rätiku sees hoida ja siis pesta pidavat need jätma siidpehmeks ja silmaga läikivaks.
Mõtlesin, et postitan selle sulle siia, aga Sa ise ka rääkisid oliiviõlist, nii et nagunii läks teemasse .D

Kristiina said...

mhmh.. ma vist proovin ikka täna järgi:D

Zmeya said...
This comment has been removed by the author.
Zmeya said...

Ära poetooteid peanahale pane!! Õli küll.. Ja seda, et ega see õli ka nüüd väga imesid ei tee, kellele sobib, kellele mitte, aga proovi ära ikka!

Kristiina said...

Oeh, pidin tõesti pettuma!