Wednesday, August 4, 2010

Muna-oliiviõli mask

Proovisin siis ära selle oliiviõliga ja munaga maski. 2 muna ja 5tl oliiviõli kokku segada, 30minutit peas hoida ja tulemus peaks olema pehmed ja siidised juuksed. Okei, minu arvamus sellest:

Plussid:
*Väga kiiresti valmiv. Mul läks kokku mingi 10minutit, alustades kokku segamisest ja lõpetades pähe kandmisega
*Kerge juustele kanda, valgub põhimõtteliselt ise laiali
*Ei pea kaua peas hoidma, 30 minutit peaks piisama

Miinused:
*Minu jaoks täiesti kohutava haisuga.. pesin küll korralikult välja, aga hais on siiani juustes. Lisaks on vannituba seda haisu täis
*Nii vedel, et kui 15 minutit oli peas olnud, hakkas tilkuma ja pool nägu oli pidevalt koos. Kuigi kilekott (vannimütsi asemel, hehee) ja rätik olid korralikult peas. Suht väkk
*Mõjus kohutavalt juuksevärvile, maha pestes tuli väääga palju ka värvi maha, mida tavaliselt pestes ei juhtu
*Ma eeldasin, et juuksed on KOHE maha pestes ilusad siledad ja pole palsamit ega midagi vaja, aga ei. Juuksed olid sassis ja puntras..
*Ja uuesti.. see hais!! väga ebameeldiv!

Ühesõnaga. Ma ei kahetse, et ma proovisin, aga uuesti ma seda ei tee. Mul on juuksed veel natuke märjad, aga aru pole saada, et nad pehmemad vms oleks. Okei võibolla säravamad NATUKENE, aga see on ka kõik. Ma lootsin siiski, et see mõjub juuste otstele paremini, aga kahjuks ma ei näe mingit muutust. Ma olen kindel, et mõnele teisele see sobib, sest miks seda muidu nii palju kiidetud on. Oeh, ma ei tea, mida selle lõhnaga ette võtta, see on tõsiselt ebameeldiv mu jaoks. Huvitav, miks sellest keegi ei kirjutanud..

Vaatasin veel peeglist olukorda ja no okei, võibolla tõesti juuksed on säravamad kui enne. Aga see paistab ka kõik olevat. Jään vist hetkel veel poe maskidele kindlaks.

K.

4 comments:

EstonianBeauty said...

Mina kasutan lihtsalt oliiviõli ja enne pähe määrimist teen selle soojaks :) Mandli-ja kookoseõli on ka päris head asjad ;)

Lilian said...

Mina ei viitsi munaga jännata, sest seda peab külma veega välja pesema, muidu tekib nagu keedumuna taoline ollus pähe ja teeb juuksed takuseks. Muidu oliiviõli maskiga on mul meeletult head kogemused:) Hoian seda kohe pool päeva peal kile ja rätiku all ning pärast on juuksed siidised, sirged (mul on nii, et mida kuivemad juuksed, seda rohkem lokki hoiavad) ja ei lähe liigutades, nagu pead loopides või juukseid sasides :D omavahel sassi ega pusasse. Väga kahju, et sul sellega midagi valesti läks ja head tulemust ei saanud :/

Getter said...

ma soovitan ka ainult õli kasutada

Kristiina said...

Jep, mul olid ka sirgemad kui tavaliselt aga see muna"lõhn" oli kuni järgmise pesuni peas.. KUI üldse, siis järgmine kord kasutan ka ainult õli.
Aga kas te panete õli kogu juuksepikkusele või ainult otstele? Lilian, sul on nii pikad juuksed.. ma kujutan ette et sul läheb pool pudelit õli siis ära, kui kogu pikkusele paned :D