Thursday, November 8, 2012

Chantal Sessio niisutav sprei kuivadele juustele

Mida külmemaks ilm läheb, seda kuivemaks muutuvad minu juuksed. Eriti muidugi juukseotsad. Teen neile küll järjepidavalt JOIKi maski, aga tundsin, et midagi on veel vaja.
Mõned nädalad tagasi käisin ka mina osturallil ja soetasin sealt omale John Frieda šampooni ja palsami. Lisaks krabasin kaasa ka täiesti hetkeemotsioonide ajel ühe juuksesprei tundmatult firmalt - Chantal.

Koju jõudes tabas mind meeldiv üllatus - see sprei lõhnab niiii hästi. Mõne jaoks võibolla liiga imal, aga mulle väga meeldib. Selline värske mustika-maasika-MARJA lõhn. Nüüdseks olen siis seda kasutanud nii umbes kolm nädalat ja siiani olen sellest vaimustuses!

Mida lubab pudelil olev info:
Merevetika ja passionvilja ekstraktid niisutavad juukseid ja annavad juustele kohevust - 50/50 

Niisutavad? OOJAA, juuksed on super pehmed pärast selle sprei kasutamist ja nii mõnusad siledad. Kohevust? Seda ma kahjuks märganud ei ole, aga väga "ludus" mu juuksed pärast ei ole, kuid silmnähtav kohevus puudub.

Sojaproteiinid toidavad ja silendavad juukseid, tänu millele ei ole juustes staatilist elektrit ning juuksed on kergesti kammitavad - TÕSI

Silendavad - tõesti, juuksestruktuur on pärast juuste kuivamist tunduvalt siledam, puuduvad turritavad ja kuivad karvad ning staatilist elektrit ei ole ma ka kordagi täheldanud. Kergesti kammitavad? VÄGA.

Ei muuda juukseid raskeks - TÕSI

No ei muuda, päriselt! Ilusad lendlevad ja kerged on hoopis.

Lisaksin veel juurde, et juuksed jäävad mõneks tunniks mõnusalt ja värskelt lõhnama ning pehmus püsib vähemalt 24h. Vähemalt minu juuste puhul.

Sellele tootele annaksin 5 palli süsteemis tugeva viie!
Lisaks kõigele veel, siis see oli super odav - umbes 3euri.. Googeldades leiab, et Rosalindis maksab see 3.50, nii et soovitan proovida kõigil, kel probleeme kuivade juustega.
Ise olen märganud veel, et pärast selle sprei kasutamist on juuksed tunduvalt sirgemad kui muidu ning sirgendustange pole ma üldse peaaegu enam kasutanud! :)
Huvi pärast soovin ka mõnda teist selle firma toodet proovida nii et kui millegi järgi vajadus tekib, siis proovin järgi just selle firma toote.

Olete kuulnud /kasutanud Chantal'i tooteid?

K.


5 comments:

Marian said...

nii kahju et ma seda ei ostnud, haarasin ta alguses näppu küll, aga kuna tundus väga tundmatu firma, siis jätsin ostmata :(

Kristiina said...

Ma ka tavaliselt neid tundmatuid väldin, aga seekord läks tõesti õnneks! :)

Katre said...

Olen ka ise hädas juuste väljalangemisega. Mis tootest tundus, et kõige rohkem abi oli?
Kas platsenta šampooni peaks kindlasti kasutama koos palsamiga või on palsam piisavalt niisutav? Nimelt mul ülikuivad juuksed ja aitab vaid palsamina kasutatav RICH mask. Äkki oskad oma kogemusest nõu anda....

Kristiina said...

Siiani on mul tunne, et kõige rohkem abi oli sibulamaskist. See mõju oli küll lühiajaline, kuna tegin maski vaid 1 kord. Tehes rohkem, on kindlasti tulemus parem. Lisaks on olnud palju abi platsenta šampoonist.
Kui soovid kasutada platsenta šampooni, siis kindlasti pead pärast seda kasutama palsamit või maski. Kuna šampoon ei niisuta juukseid. Richi mask on minu meelest väga hea, võid seda ka pärast platsenta šampooni kasutada küll. Lisaks soovitan sul kasutada platsenta ampulle ning kindlasti tee oliiviõlimaski, kui juuksed kuivad on.. see teeb imesid!

Katre said...

Platsenta ampullid proovitud, aga peale viimast kuuri ei olnud nagu enam erilist vahet tulemusel. Proovin nüüd ka šampooni ja sibula ja oliiviõlimaski ära. Aitähh!