Wednesday, July 13, 2011

GIVEAWAY värk!

Hei!
Mõtlesin siis vahepeal välja kuidas teen giveaway ja mis selleks olla võiks. Loosi läheb Rich pure luxuri intensive treatment cream VÕI Rich pure luxury silk oil seerum. Nimelt giveaway võitja saab ise valida, kumba toodet soovib ja selle ta ka saab :)
Kuidas osaleda? Kirjuta selle postituse alla kuidas leidsid minu blogi (ala kellegi blogist, google'st, keegi soovitas vms) ja lisa kumba richi toodet sa endale tahaksid. Otsustasin, et osavõtjad peaksid siiski olema ka minu followerid ja võitja valib välja random.org. Nii lihtne see ongi nagu 1,2,3 :)

Aega on siis täpselt üks nädal, ehk järgmise kolmapäeva 20.juulini. 21.juulil selgub võitja (kui osavõtjaid muidugi on, haha)

Ja nüüd väike copy-paste, mida need tooted endast kujutavad:

Luksuslikult niisutav ja taastav juuksekreem.
Ülimalt rikkalikku ja luksuslikku niisutust andev juuksekreem, milles sisalduv Rich mikro-emulsioon imendub sügavuti Sinu juustesse, juurtest kuni otsteni, taastades juukseid kogu ulatuses. Tänu oma ainulaadsele koostisele taastab, kaitseb ning toidab Treatment Cream juukseid rakutasandil, andes neile uut elujõudu ning rikastades võrratu niisutuse, tugevuse ja säraga.

Ülirikkalik ja luksuslik siidiõli seerum
Ülirikkalik ja -kerge luksuslik juustesse jäetav Silk Oil seerum silub ning toidab Sinu juukseid, andes neile siidise ja sileda väljanägemise. Rich´i seerum annab juustele kirgastava sära, mis hooldab ning kaitseb Sinu juukseid terve päeva vältel.


Võtke aga julgelt osa :)

K.

52 comments:

Marian said...

Hei! Leidsin selle blogi Grete (g-reveals) blogist ning kuna mulle on ka juuksed olulised, siis hakkasin jälgima :) Oleksin huvitatud Rich pure luxury silk oil seerumist.

Anonymous said...

Tere! Leidsin samuti blogi Grete blogist:) endal oleks soov saada juukseõli :) Päikest! :)

Unknown said...

Hei! Leidsun su blogi Grete blogi kaudu. Ma sooviksin Rich pure luxuri intensive treatment cream'i saada:)

Mariel said...

Leidsin Sinu blogi googlest, kui otsisin eestimaised ilublogisid, ja Sinu oma jäi kohe silma,kuna olen ka ise enda juuksed käsile võtnud.
Ja mina sooviksin Rich pure luxury intensive treatment cream`i.

Unknown said...

Kui ma õigesti mäletan, siis otsisin google'st ka eestlastest ilu/juukse/moeblogijaid ja leidsin su siis google tulemuste järgi või kellegi blogist. Ma üldiselt vaatan oma kommenteerijate profiile ka, et äkki keegi peab blogi, aga minu arust ma leidsin su ikkagi ise netis surfates :) Mina valiksin Rich pure luxuri intensive treatment creamm'i :)

Anonymous said...

Mäletan, et avastasin su blogi ühel õhtul, kui näitasime sõbrannaga üksteisele enda arust huvitavaid blogisid. Sel ajal ma eestlaste blogidest eriti palju ei teadnud, aga kuna sõbrannale oli sinu oma väga meeldima hakanud, otsustasin ka jälgima hakata. Ja olen kusjuures päris palju abi saanud - näiteks need platsenta kapslid on olnud suureks abiks juuste väljalangemise vastu.

Kadri-Liis K

Merilin said...

Mina tuulasin ka google's, leidsin kas otse sealt või mõne teise blogija kaudu. Muid variante olla ei saa :)
Ja mina valiks treatment creami :)

Merlin:) said...

Kui mu mälu mind ei peta, siis leidsin su blogi lihtsalt googeldades mingeid juukseasju või teemasid otsides. Kõik juustega seotud teemad on ka mulle väga südamelähedased:D, seega loen su blogi juba väga ammu.. Sooviksin juukseõli :)

;) said...

Mu üks väga hea sõbranna andis su blogist mulle teada. Olid juba päris mitu postitust kirjutanud ning lugesin kõik algusest ära ja sellest saadik olengi su blogi jälginud :)

sissukas said...

Ausalt öeldes ei mäletagi täpselt kust leidsin. Võib-olla läbi buduaari, kellegi blogist või lihtsalt otsides eesti blogisid. Igatahes hakkas meeldima, sest pole silma jäänud veel teisi eestimaiseid blogisid, kus juustele pühendutakse. Siit saab kasulikke nippe ja arvustusi toodete kohta. Loosiõnne korral valiksin Rich pure luxuri intensive treatment cream-i.

inferioorne said...

Nagu paljud teised, leidsin ka mina läbi Grete blogi. Valiksin Rich pure luxuri intensive treatment cream-i :)

EstonianBeauty said...

Kui ma ei eksi siis leidsin sinu blogi siis, kui sa minu followeriks hakkasid :)
Ning mina valiks siidiõli seerumi ;)

Triin said...

Mina leidsin su blogi netist "riitsinusõli mask" või sellele midagi väga sarnast guugeldades ja kuna riitsinusõli osutus üsna heaks vahendiks minu habraste juuste vastu, siis mõtlesin, et ehk leian siit blogist veel huvitavaid-tõhusaid nippe!

Valiksin Rich pure luxuri intensive treatment cream'i.

Keiju said...

Mina leidsin ka Su blogi läbi Grete blogi ja kuna juuksed on iga naise jaoks olulised - et oleksid ikka ilusad jne. Siis mõtlesin, et siit saaks kindlast häid nippe ja ideid!

Valiksin Rich seerumi :)

Mannike said...

Ma isegi ei mäleta kuidas leidsin. Arvatavasti läbi kellegi blogi(Grete?).

Valiksin Rich pure luxury silk oil seerum. Juuksed on nagu heinad suvest :(

Anonymous said...

Leidsin Google abiga, kui otsisin infot kuidas oma juustega hakkama saada :) Valiksin Rich pure luxury treatment cream'i.

LiisK said...

Ma ei mäletagi, et kuidas leidsin. arvatavasti googeldasin ilublogisid, kui sidebar'ile eestimaiseid otsisin. Taandan end giveawayst, mu poisipea ei rõõmusta nende tootdete üle nii palju kui mõned pikad juuksed.

Gerda said...

Ma arvan, et leidsin Su blogi Buduaarist. Olen päris kaua Su follower juba olnud, nii et kindlalt ei oskagi enam vastata.
Tahaksin ''luksuslikult niisutavat ja taastavat juuksekreemi'' ehk ''Rich pure luxuri intensive treatment cream''. Olen seda toodet ka varem kasutanud ja see on üks mu lemmikutest:)

Inger said...

Blogi avastasin googlest, kust otsisin infot juuste ravimise kohta. Soovkisin Rich pure luxury intensive treatment cream`i, sest õli on juba olemas :)

Stella said...

Leidsin samuti Grete blogi kaudu ning sooviksin Rich pure luxuri intensive treatment creami :)

anett roosa said...

avastasin su blogi grete blogi kaudu. mina sooviksin seerumit :)

Sirliii said...

Mina leidsin su blogi google kaudu - otsisin infot nõgesetee mõjust juuste kohta. Nii "komistasingi" sinu blogi otsa :)
Ning kui õnn naeratab mulle, siis sooviksin: Rich pure luxuri intensive treatment cream'i! :P

Maarja-Liis said...

Leidsin sinu blogi kui panin google otsingusse "mandliõli". Lugesin sellest õlist ajakirjast ja tahtsin sellest rohkem teada saada. Sinu blogi oli üks esimesi, kus oli sellest kirjutatud. Siis vaatasin, et vau, kui lahe blogi ja lugesin kõik postitused ära. Igatahes väga huvitav blogi sul!

Kui võidaksin, siis sooviksin juuksekreemi.

Maarja-Liis said...

Leidsin sinu blogi kui panin google otsingusse "mandliõli". Lugesin sellest õlist ajakirjast ja tahtsin sellest rohkem teada saada. Sinu blogi oli üks esimesi, kus oli sellest kirjutatud. Siis vaatasin, et vau, kui lahe blogi ja lugesin kõik postitused ära. Igatahes väga huvitav blogi sul!

Kui võidaksin, siis sooviksin juuksekreemi.

Sandra said...

Mina leidsin samuti Grete blogi kaudu sinu juustealase blogi, mis on tõesti väga mõnus ning teistest erinev lugemine :)

Loosiõnne korral sooviksin Rich pure luxuri intensive treatment cream'i.

Kõike head!

Sandra

Kristin. said...

Leidsin su blogi Googlest, kui ma otsisin vastuseid, kuidas juuksed kiiremini kasvama saada. Sealt tuli siis välja sinu blogi ja väga huvitav oli seda lugeda niiet hakkasingi sind jälgima.
Endale sooviksin saada seda Seerumit :)

Annely said...

Ma arvan, et leidsin su blogi kellegi teise blogist, aga väga täpselt ei mäleta, kelle. Sooviksin Rich pure luxury intensive treatment cream`i. :)

Bertha Tulviste said...

Leidsin Sinu blogi kellegi blogi kaudu. Kahjuks ei mäleta enam, kelle kaudu. Blogi hakkas huvitama, seest endalgi juustega palju probleeme ja küüned ka väga huvitavad. Võidu korral valiksin Rich pure luxuri intensive treatment cream'i.

NB! Olen follower Bertha Tulviste, kuid ei saa kahjuks Google accountiga seda kommentaari jätta.

Unknown said...

teree! leidsin su blogi täiesti juhuslikult google'i otsingumootori kaudu. võidu korral sooviksin silk oil seerumit, kasutan seda igapäevaselt niikuinii, kuid kahjuks kipub see liiga ruttu otsa saama.
ja päris ausalt on see parim ravi, mida mu juukseotsad saanud on. :)

edu sulle sinu suurepärase blogiga! :)

Liina said...

Mul on tunne, et leidsin Su kas Grete või mõne teise ilublogija blogist. Endale sooviksin intensive treatment cream'i. (:

Unknown said...

Leidsin samuti selle blogi Grete blogist (g-reveals). Hindan alati seda, kui inimesed oma juuste eest hoolitsevad ja oma nippe ka teistega jagada tahavad, seega hakkasin ka selle blogi lugejaks.
Endale sooviks saada Rich pure luxury silk oil seerum. Olen alati kasutanud otste õlisid, kuid minu lemmikut enam Eestisse ei tooda. Juuksur ise tarnis Itaaliast, aga ütles, et enam ei tasu ära. Nüüd olengi uue hea õli otsingutel :)

Liisa-Carmen said...

Leidsin googlest, otsides Eesti blogisi :) Kui mul vedama peaks, siis oleks soov Rich pure luxuri intensive treatment cream'i järele. :)

Liisa-Carmen

mallu said...

Blogi leidsin googeldades, kuna mu enda juuksed olid nagu takud peas. Üritasin kuidagi muuta seda:)

Viu said...

Mina leidsin blogi läbi kellegi teise blogi..tõenäoliselt läbi Grete, kuid päris täpselt ei mäleta.
Kui peaksid võitma, siis eelistaksin juuksekreemi:)

Viu said...

*peaksin

cthy said...

Leidsin samuti G-revealsi kaudu Sinu blogi. Valiksin siidiõli seerumi. :)

M. said...

Leidsin blogi buduaari foorumist, kus küsiti blogide linke. :) Sooviksin siidiõli seerumit.

Kerli said...

Leidsin selle blogi kellegi teise blogi kaudu, aga ei mäleta kelle blogi kaudu, kuna seda teist blogi enam ei jälgi. Samas seda blogi loen ise ikka veel.. Sest see blogi meeldib mulle väga ning seda on hea lugeda :)

Kristiina said...

Blogi leidsin Buduaarist ja mulle meeldiks Rich pure luxury silk oil seerum ;)

Reili K. said...

Kuna ostsin omale byphasse juuksemaski otsustasin selle kohta veits googeldada ja inimeste arvamusi toote kohta leida. Kuna sinu blogi oli minu jaosk sellise huvitava pealkirjaga otsustasin ka selle peale klikata. Leid oli üsnagi huvitav. Isiklikult eelistaksin Rich pure luxury oil seerumit.

;] said...

Mina leidsin Su blogi Buduaari kaudu ning see tundus huvitav blogi, kust võib midagi asjalikku kõrva taha panna. Loositavatest toodetest sooviksin Rich pure luxuri intensive treatment cream'i. :)

eleryy said...

Mina leidsin Sinu blogi Grete (G-reveals) blogi kaudu ja kui mina võidaksin sooviksin ma Rich pure luxuri intensive treatment creami :)

Helen M said...

Rich pure luxury silk oil seerum, leidsin buduaarist, kus oli blogide teema & kirjutasid enda blogi sinna ;)

Kerli said...

Kuna märkasin alles nüüd, et peaksin kirjutama, et mida ma soovin, siis täiendan enda kommentaari :). Ju on võidusoov nii suur, et ei pannud alguses tähelegi sellist väikest aja olulist detaili.

Juhul, kui võitma peaksin, siis sooviksin Rich pure luxury silk oil seerum, kuna seerumid sobivad paremini mu juustele :). Arvan, et see seerum oleks nagu kirss tordil igal naisel :P

Kati said...

Mina leidsin su blogi kuskilt mõne teise blogi kaudu, enam kahjuks ei mäleta kust :)

Võidu korral sooviksin saada juuksekreemi :)

Mer. said...

1) Leidsin Grete (g-reveals) blogi kaudu.
2) Valiksin Rich pure luxuri intensive treatment cream'i.
:)

M. said...

Su blogi leidsin, kui googeldasin muna-oliiviõli maski :)
Mina sooviksin Rich pure luxury silk oil seerum, kuna mulle meeldib õlimaske teha.

© L. Photography said...

Esimest korda avastasin Internetist juukseteemal googeldades, taaskordeslt avastasin mõni aeg hiljem Grete blogist.
Valiksin juuksekreemi.

Johanna said...

Leidsin su blogi Grete blogi kaudu ja sooviks Rich pure luxuri intensive treatment creami

Ingel said...

Leidsin ka Grete blogi kaudu ja sooviks Rich pure luxuri intensive treatment cream :)

Kaunitar said...

Kui ma ei eksi, siis leidsin ma su blogi Buduaarist ja kui mulle peaks õnn naeramata, siis sooviksin ma Rich pure luxury silk oil seerumit :).

Edu!

Agnes . said...

Sinu blogi leidsin Grete blogi kaudu ja valiksin Rich pure luxuri intensive treatment cream'i :)