Monday, May 2, 2011

jälle see RICH :)

Ma ei ole vahepeal ühtegi uut toodet juurde ostnud, aga olen nüüd juba veidi kauem kasutanud RICH pure luxury tooteid ja tahan neist veel natuke kirjutada.
Olen väga rahul! Õli on tõesti super juustele, otsad on super pehmed ja tunduvad tervemad, mask jätab kogu juukse pikkuse väga mõnusaks siidjaks ja pehmeks ja järgmine kord (homme hommikul) kasutan kindlasti ka palsamit, mida ühelt toredalt kommenteerijalt teada sain! :) Olen nüüd märganud ajakirjades ka Rich pure luxury toodete reklaame ja jagan infot ka teiega: Registreeru www.salonplus.ee RICH klubi liikmeks enne 1.juunit 2011 ja saad KINGITUSEKS RICH Pure Luxury Intense Moisture Shampooni (80ml). Ise registreerisin end ära ja lähen peagi shampoonile järgi:) Lisaks õlile ja maskile pakub RICH veel järgmiseid tooteid: Shampoon, palsam, juustesse jäetav palsam kuumuskaitsega, kohevust andev volüümsprei, juuste mikrostruktuuri sügavuti taastav kreem (tahan kindlasti ära proovida), juuksevärvi kaitsev lakk.
Ma olen hetkel sellest firmast väga vaimustuses ja tahaksin tegelikult kõik tooted ära proovida, heheee:)
Igatahes soovitan endiselt RICH tooteid proovida, kuna minu kogemused on HEAD!

Iga päevaga tuleb lähemale minu juuksuri külastus. Olen viimasel ajal märganud, et juuksed on päris ilusa pikkusega juba. Varsti siis teen pilti, loodan et pildilt on ikka näha ja ma ei kujuta seda lihtsalt endale ette, hehe:) Lisaks on mul nüüd varsti teine pakk platsenta ampulle otsas (kasutan nüüd umbes 1 kord nädalas, mõnikord ka 2 korda) ja mul on väga väga palju uusi juukseid kasvanud. Kui juuksed on ülepea hobusesabas, siis on väga hästi neid beebijuukseid näha ja paar päeva tagasi sain nendest lausa uue tuka endale teha :P

K.

9 comments:

Gerda said...

Issand, see on nii hea, et ma suren seda kasutades:D

Leelo said...

Väga hea soovitus! Registreerisin ka end RICH klubi liikmeks ja proovin šampooni ära :D


eisaamitte.blogspot.com

Kristiina said...

Dakirr - tore, et on keegi veel, kes niivõrd vaimustuses on:D

ei-saa-mitte - mul selle üle ainult hea meel, loodan ikka et shampoon sama hea.. :D

Unknown said...

Mis värk selle klubi liikmeks astumisega on ja kas seda saab kuskil netis teha? Btw, paned mind täiega huvituma sellest õlist ja maskist :D

Anonymous said...

Hei! Kas selleks, et RICH klubiga liituda, peab olema Salon+ klient või lähen lihtsalt shampoonile järgi või kuidas see asi käib?

Kristiina said...

Grete - jaa netis, www.salonplus.ee lehel saab teha ja siis saad näiteks Pärnu salongist selle kätte. Hehee, tore kui huvi tekib :D
Anonymous - ei pea olema klient, lihtsalt liitud selle RICH klubiga.. ma pole veel ise järgi läinud aga homme plaanin minna, siis saan lähemalt kirjutada :)

Kaili said...

Olen ka Richi suur fänn. Enne richi kasutasin tavalisi poešampoone, elvitale ja gliss kure jms. Pesin pead üsna harva, üle kahe päeva. Aga Richiga on nii, et sain pesta isegi kuni üle viie päeva. Enda mugavuse mõttes tegin seda siiski mõnikord tihedamini. Ja suur oli minu üllatus, kui 250 ml suurused šampoon ja palsam kulusid ära kõigest poole aastaga! Nüüd plaanin buduaarist osta 750 ml komplekti, ei tea, kas kestab poolteist aastat? Üldse Richi sari kasutamise hetkel polnud midagi erilist, eriti nagu väga kammitavaks ta juukseid ei teinud, lihtsalt pesi väga-väga puhtaks. Aga nüüd olen kuu aega ilma Richita olnud ja märganud, et mu juuksed on stressis ning kamm ei käi enam absoluutselt läbi, kasutagu ma maske palju tahes. Nii et tuleb uus komplekt muretseda.
Kasutan ka seda Richi õli, aga midagi silmagamärgatavat ta ei tee, pigem jätab natuke rasvaseks juuksed, eelistan siiski Goldwelli silk serumit.
Aga tahtsin küsida, kas oled proovinud palsami asemel seda treatmenti? Kas see on parem? Kas oleks mõistlik osta pigem šampoon+palsam või šampoon+treatment? Kuna palsam midagi erilist ei tundunud, siis mõtlesin treatmenti ära proovida, aga tahaksin enne teiste arvamusi kuulda.

Kristiina said...

rich on tõesti hea! olen siiani sellest vaimustuses ja kasutan endiselt mõnda toodet, lisaks uutele brändidele, mida proovida tahan.
Jah, olen kasutanud ka treatmenti, sellest on mul postitus siin: http://juuksedkorda.blogspot.com/2011/04/rich-pure-luxury-toodete-arvustus.html

kui nüüd nii mõelda, siis minule meeldis vist mask rohkem, kuna juuksed tundusid pärast selle kasutamist kohe eriti mõnusad +endal oli hea sisetunne, et oled neid piisavalt poputanud. Kuid tegelikult tuleks alati pärast sellist treatment maski kasutada ka palsamit. Soovitan sul lisaks osta juustessejäetavat spreipalsamit, mida jätkub kindlasti kauemaks, kui tavalist kreempalsamit. Loodan, et olin abiks! :)

Kaili said...

Tänud, sain palju targemaks!