Friday, March 11, 2011

Olen tagasi!

Hei hei hei hei! Täna on mul lõpuks aega midagi kirjutada ja on ka põhjust! Kasutan täna ära oma esimese paki viimase platsenta ampulli. Mõtlesin, et jagan oma arvamust teiega.
Alguses esimese kolme nelja ampulli kasutamise järgselt ei olnud nagu midagi aru saada, et muutunud oleks. Nüüd, kui olen ära kasutanud 11 ampulli on tulemusi juba näha - juukseid ei tule enam peaaegu üldse välja (jeee), väga väga palju on juurde tulnud beebi-juukseid.. ma ei tea kuidas, seda paremini väljendada, ma mõtlen selle all, siis neid väiksed karvakesi, mis hakkavad tuka juurest näiteks turritama. Mul olid juuksed lõigatud täiesti ühepikkuseks, tukk on välja kasvanud, aga nüüd on palju selliseid ebamäärase pikkusega udemeid, hehee. See on aga hetkel ainult positiivne, kuna see näitab mulle, et ampullid tõesti mõjuvad :) Positiivne on ka see, et juuksed on kuidagi sirgemad, ma tõesti ei tea, kas see on ampullide mõju või mitte, aga selline tunne on küll. Ampullide kasutamisega on tekkinud ainult üks negatiivne märk - juuksed lähevad VÄGA ruttu mustaks. Mis on muidugi ka iseenesest mõistetav. Juured lähevad ikka väga väga kiirelt mustaks. Näiteks kui ma pesen juuksed hommikul puhtaks, siis järgmisel hommikul on juba selline tunne, et peaks jälle pesema, muidu ei pidanud ma iga päev pesema. Siis on eriti hull, kui ma pesen õhtul enne magama minekut, siis on juba järgmisel päeval selline tunne, et juured on mustad ja tahavad pesemist. Kes niigi iga päev peab juukseid pesema, siis neile ma neid ampulle ei soovitaks, siis peaks vist 2x päevas pead pesema, hehee.
Mina olen aga nendega väga rahul ja ostan täna uued ampullid ja hakkan kasutama 2 korda nädalas. Tahaksin tegelikult sama tihedalt edasi kasutada, aga ausalt öeldes on natuke kopp ees küll sellest, et juukseid nii tihti pesema peab, kui nüüd mõelda, siis ega see vist ka ju tegelikult juustele väga kasuks ei tule.

PS! Mulle need aubrey organicsi šampoon ja palsam siiski ei sobi. Tellisin BGA protein tugevdava šampooni ja palsami, mis on mõeldud rasustele, õhukestele ja kahjustatud juustele. Kuna tegemist on 100% looduslike toodetega, siis nendel toodetel on kergelt selline "looduslik" lõhn, ehk mulle meenutab natuke nõgest ja mingit vanaaegset salvi. Aga minu juuksed igatahes ei talu seda kahjuks. Kui keegi on neist huvitatud, siis andke teada! (olen kasutanud max 3 korda)

Nüüd aga sätin end Selveri laadapäevadele, sealt on alati midagi head saada, heheee :)

K.

3 comments:

LiisK said...

Sain laadapäevadelt uue Schelleri kreemi - nagu mul neid veel vähe oleks. Aga see mustsõstra oma lõhnas nii mõnusalt ja oli ainult 7 eurot - pidin ära võtma :)
Edukat jahti!

Mann said...

Täiesti arusaadav, miks sulle orgaanilised shampoonid ei sobi Orgaanilised silikoonivabad shampoonid ei saagi sulle sobima hakata, kui sa uuesti muude toodetega silikoonid peale tekitad. Ehk pead ikka valima, kas orgaaniline tee või mitte :) Selline poolik orgaaniline juuksehooldus ei ole võimalik. Edu! Mann

Kristiina said...

Ma üritasin siiski täiesti silikooni vabu tooteid kastada samal ajal, kui selle šampooniga pesin, aga muidugi oli üheks põhjuseks see, et juuksed ei olnud täiesti silikoonivabad, kuna ma ei kasutanud eelnevalt sügavpuhastavat šampoonigi.. :P