Sunday, December 26, 2010

juuksed juuksuris

Ilusaid pühi kõigile! Minu jaoks olid selle aasta jõulud tohutult kaunid, lume-ja kallite inimeste rikkad :)
Asun nüüd aga kohe asja kallale. Kuna eelmine postitus oli küüntest, siis see tuleb kindlasti juustest. On nagu, mida muljetada ka, käisin ju juuksuris. Lisan kõigepealt kohe kaks pilti, enne ja pärast juuksurit. Pole vist vaja juurde kirjutadagi, milline on enne ja milline pärast tehtud. Vabandan halva kvaliteedi pärast juba ette, sest pildid on tehtud mu telefoniga taaskord.. aga vast parem kui mitte midagi.




Ilmselgelt on näha, et mulle meeldib oma juukseid juuksuris lasta sirgendada, see on nagu Aamen kirikus mu jaoks, hehe. Ma annaks kõik, et nad kogu aeg sellised oleks ja ma neid rikkuma ei peaks. Olen mõelnud keemilise sirgendamise peale, aga ma pole selle kohta eriti uurinud, ei tea hinda ega midagi. Ühesõnaga ma pole eriti süvenenud. Nagu näha, siis lasin otsi lõigata, tunduvad päris terved isegi. Olen enda jaoks nüüd uue reegli välja mõelnud. Käia juuksuris 1,5 kuu tagant otsi lõikamas. Seekord mu juuksur isegi ütles, et pole väga hullus seisus, aga et kasv paraneks, peab natuke ikka lõikama. Ma armastan oma juukseid pärast juuksuris käiku nii väga. Super pehmed ja SIRGED! :) Tänaseks ei ole nad enam muidugi sellised, kuna vahepeal olen juba pidanud pesema, hehee. Seoses pesuga, siis olen vahepeal oma shampooni kollektsiooni täiendanud. Mõtlesin küll Joico ja Schwarzkopfi (oi issand kui keerilise nimega võib üks firma olla, hehee) peale, aga kuna mul oli SOS olukord (juuksed olid päev pärast pesu taas mustad ja tekkis kõõm) siis jooksin kohe esimesse poodi ja ostsin Nivea Pure Color kõõmavastase šampooni. Kuna sellel palsamit ei olnud, siis otsustasin proovida Nivea Diamond Gloss sära andvat palsamit. Šampooniga olen ma väga rahul - kõõmast pole seni haisugi olnud ja just sel eesmärgil saigi see ostetud. Palsamiga on aga natuke teised lood, sära ma pole oma juustes küll märganud pärast selle kasutamist, aga pole hullu, palsami kui niisutaja rolli täidab ta küll.
Täna juukseid pestes tabas mind jälle shokk, TOHUTULT tuli juukseid. Viimasel ajal tundus just, et juukseid tuleb vähem, aga võta näpust, jälle see probleem. Võtan hoolikalt oma vitamiine(toidulisandeid) edasi ja loodan endiselt parimat. Kui need on otsas, siis alles ostan midagi uut, kuna muidu ma jätan selle kuuri lõpetamata ja see pole kunagi hea.
Nii palju siis selleks korraks juustest. Järgmise postituse soovin ma teha aga taaskord küüntest, kuna muutusi ja uudiseid juba on :)

K.

2 comments:

Anonymous said...

sibula maski oled proovinud? juuste väljalangemist pidi vähendama

Kristiina said...

Pole proovinud.. olen selle kohta palju uurinud, aga see pidi meeletu sibula haisu juustele jätma pikaks ajaks. Kuna ma oliiviõli maski haisust sain juba shoki, siis selle haisu pärast pole ma veel seda sibula maski ette võtnud:D