Thursday, November 29, 2012

Juuksur + MÜÜA Batiste kuivšampoon

Käisin täna juuksuris. See oli lihtsalt kohutav, millised mu juuksed välja nägid. Ma polnud juuksuris käinud ligi 7 kuud.. viimane kord kui käisi, siis tegin juustesse heledaid salke. Vahepeal jõudsin ma muidugi nad tagasi tumedaks värvida, aga nüüd sai jälle kõrini ja soovisin vaheldust. Lõppkokkuvõttes tahaks juuksed saada helepruuniks, seega otsustasin jälle salgutada. Tulemus:


Üsna heledaks sain kohe pärast esimest korda. Jaanuaris peaks ühe korra veel triibutama, loodan et mul jälle mingi emotsioon peale ei tule, et uuesti tumedaks värvin. Vaheldust on vaja!

Enne juuksurit olid mu juuksed siis sellised (pats oli peas, sellepärast see imelik mügarik)


Haha päris sassis ka.. kohe ärgates tehtud pilt, nii et loodan sellega ära vabandada. Aga väga hästi on näha, kui katki ja hõredad otsad on. Nüüd mõneks ajaks jälle rahu majas, otsad pehmed ja siledad.




Nii nüüd teise teema juurde minnes, siis ma hea meelega müüks oma Batiste kuivšampooni ära.. Mul siis see variant, mis mõeldud tumedatele juustele. Olen kasutanud täpselt 2x, ei rohkem ega vähem! Ostsin ise veidi üle 5€, müüks maha 2.5€'ga. Tõenäoliselt peaks ostja elama Tallinnas, et see pudelike käest-kätte üle anda. Või siis peaks ostma ka mõne riideeseme eelmisest postitusest, et siis on alles mõtet postiga saata (lihtpost tuleb umbes 0.9€) Kui keegi seda ei soovi, siis jääb see mul kahjuks lihtsalt seisma :(
Või siis teen giveaway.. kuigi ei taha nagu kasutatud asja giveawaysse panna..
Tegemist on väga hea kuivšampooniga, aga kuna mina tahan oma juukseid heledamaks värvida ja see toode on kergelt tooniv, siis see mulle pikas perspektiivis lihtsalt ei sobi.



K.

1 comment:

m said...

Tere, kas pakkumine on veel jõus? :)