Tuesday, August 28, 2012

John Frieda frizz-ease hair serum REVIEW

Ostsin omale umbes kuu aega tagasi John Frieda frizz-ease sarjast juukseseerumi. Allahindlusega oli Selveris umbes 7euri.

Tegemist on siis sellise pisikese 25ml pudelikesega, mis aitab juukse "pusasid" pärast pesu vältida.

Kasutamine: piisab umbes maapähklisuurusest kogusest, hõõruda peopesasse ja kanda kogu juuksepikkusele, kui juuksed on veel läbimärjad! See viimane punkt pidi eriti oluline olema. Muidugi tuleb vältida juuksejuuri, kuna tegemist on üsna õlise tootega.

Käsi südamel - parim seerum, mida ma kasutanud olen. Teeb tõesti seda, mida lubab - juuksed on super siledad ja mitte ühtegi juuksepusa ei ole!

Koguselt läheb seda tõesti väga vähe ning tulemus on super. Hind on sellise pisikese potsiku jaoks päris krõbe, aga see tasub ennast kindlasti ära. Eriti nende puhul, kes on hädas pärast pesu juuste siledaks saamisega / juuksepusadega.

Kui ma oma platsenta šampooni /palsami lõpuks tühjaks kasutan, siis tahan kindlasti poovida John Frieda sama sarja šampooni ja palsamit. Need juba lõhnasid poes ülihästi. Olen kasutanud J.Frieda brilliant brunette šampooni ja palsamit ja need meeldisid mulle väga.

Kiidan, seda toodet ja soovitan!

K.

2 comments:

E v e said...

Tuleb ära proovida:) Olen ka pidevalt pusadega hädas. Aitäh!

http://everythingbyeve.blogspot.com

Kristiina said...

Tore, kui sain abiks olla :)