Tuesday, April 10, 2012

Gaia Cosmetics Foaming Face Wash (handmade naturals)

Olen nüüd kaks ja pool nädalat igapäevaselt kasutanud Gaia Cosmetics antibakteriaalset näopesuvahtu. See on mõeldud rasusele ja probleemsele nahale. Minu nahk vist piisavalt rasune ei ole, kuna see vaht kuivatab mu nahka tohutult. Enne kasutasin seda nii õhtuti kui ka hommikuti, kuid nüüd kasutan ainult õhtuti, sest muidu on nägu tõesti väga-väga kuiv ja mu näokreem ei suuda niiskust taastada. Kui see naha kuivus välja arvata, siis muidu olen selle vahuga ülimalt rahul! Näonahk on tunduvalt paranenud, uusi põletikulisi punne pole viimase nädala jooksul mitte ühtegi juurde tulnud, muidu igal hommikul ikka avastasin mõne uue. Kuigi see, et punne pole tulnud, võib olla ka tänu sellele, et loobusin igapäevasest šokolaadi söömisest. Varem sõin tohutult šokolaadi.. iga päev vähemalt 1, kuid tavaliselt 2 šoksi ja mitte just neid kõige väiksemaid, hehee. Nüüd olen nädal aega suutnud vastu panna ja ka see võib olla üheks põhjuseks, miks näonahk paranenud on! :)
Julgen seda näovahtu soovitada ka selle pärast, et seda jätkub suhteliselt kauaks. Ainult poolteist pumbatäit piisab täielikult näo korralikuks puhastamiseks. Hind oli näovahul 10.95euri ja seda saab tellida SIIT.

Juustest nii palju, et ikka veel olen kahevahel, kas teha ise värvieemaldust või mitte.. juuksuri aega selleks kuuks ei saanud ja kuna ilmselt järgmine kuu vahetan töökohta, siis töögraafikut ka veel ei tea ning ei saa selleks ajaks samuti aega veel panna, aga juukseid heledamaks tahaks juba väga!

Oskab keegi veel midagi poes pakutavate värvieemaldajate kohta öelda?

K.

2 comments:

Ka said...

Hehee, ma olen ilmselt sama kaua seda näopesuvahtu kasutanud ning pean tõdema, et ju siis mu nahk pole ka nii rasune, kuna kuivatab ikka mu nahka. Ja lõhnaga harjusin ka viimaks ära. Enam justkui polekski lõhna! :P Aga hea on ta küll.. Kuigi peaks vist ka šokolaadist mõneks ajaks loobuma ja võrdlema tulemusi :D

Kristiina said...

Šokolaadist loobumist soovitan ma tõesti, sest minul see aitas näonahka parandada kohe kindlasti. Kohe kui uuesti igapäevaselt sööma hakkasin, tekkisid jälle uued punnid..