Thursday, November 17, 2011

Schwarzkopfi ladvaravi ja Ice cream šampoon, palsam, mask

Hei, kiire küsimus mu toredatele lugejatele. Kas olete kasutanud Schwarzkopfi ladvaravi ja/või Ice creami mõnda šampooni/palsamit/maski? Tellisin täna need tooted Tradehouse'st ja juba homme peaks kohale tulema. Seega loodan veel natuke teie arvamust kuulda, enne kui ise oma kogemusi jagama hakkan :)

Näonahaga seoses võin jälle natuke rõõmsam olla, kuna allergia kadus ära kasutades kõigest 3-4 päeva allergiarohtu. Nüüd ei ole ma enam seda aknerohtu kasutanud ja näonahk on taas normaalse niiskustaseme saavutanud. Mügarikud otsaeest on kadunud, aga üksikuid pisut põletikulisi punne tekib endiselt otsaette. Punased armid on tekkinud nüüd ka lisaks meelekohale ka lõualuu piirile ( mõlemale poole :( ). Nendega üritan võidelda Lushi geeliga, mis ka palju head juba on ära teinud.

Ja veelkord suur-suur aitäh kõikidele, kes soovitusi jagasid!! :)

K.

7 comments:

Maria said...

Olen juba mitu kuud Schwarzkopfi ladvaravi kasutanud ja juuksed püsivad minul küll kauem terved ja ilusad. Nüüd hakkavad otsad katki minema (2,5kuud juuksurita). Juukseid see rasvaseks ei tee ja mõnusa lõhnaga ja kulub vähe :)

Unknown said...

Olen Argan Age sarja 3toodet kasutanud, võid sellest lugeda siin: http://potsikudjatuubid.blogspot.com/2011/10/inebrya-pro-age-argaaniaoliga-sari.html

Unknown said...

Argan Age on ka Ice Creami oma :)

M said...

Schwarzkopfi ladvaravi oli minu jaoks kõige suurem pettumus. Maksin mingi 10€ ja tulemus oli minimaalne. Soovitan HennaPlus ladvaravi, 30ml kõigest 2€ ja tulemuseks väga terved otsad, minu puhul. ( Rosalindast )
Ice Cream'i shampooni ja palsamiga ( värvitud juustele ) olen rahul. Niisutavad väga hästi, värvi kaitseefekt on silmnähtav ja juuksed näevad terved ning läikivad välja. Ainuke miinus on kange karamelli lõhn mõlemal, mis peale pesu juustesse õnneks ei jää. Vahutavus on vähene, aga peseb ilusti juuksed puhtaks. Korrates pesu on vahutavus juba suurem.

Edu soovides, Lil' M.

Kristiina said...

Olen seda ladvaravi alles liiga vähe kasutanud, et öelda, kas mulle mõjub või ei. Pehmeks teeb küll juukseotsad, loodan, et parandab ka :)

aitäh teile!

tss said...

kas oleks võimalik saada tradehousi kodukat või miskit, kust kaudu neid ice cream tooteid tellida saaks?:)

Kristiina said...

http://www.netshop.ee/?action=products&search=ice+cream&f=O

ole lahke :)