Tuesday, August 30, 2011

Minu küüned täna

Mõtlesin täna üle pika aja oma küüntele prantsuse maniküüri teha. Kuna mu küüned on jälle (kaks nädalat tagasi viilisin täitsa maha) üsna pikaks kasvanud, siis tavalised lakid mulle enda küüntel enam ei meeldi. Ma suudan kanda ühes toonis lakke ainult siis, kui küüned on hästi lühikesed või siis väga väikse selle "valge" küüne tipuga. Aga kui nad on sellise pikkusega nagu hetkel, siis ma ei suuda neid lihtsalt ainult ühe lakiga värvida. Millegipärast ei meeldi üldse :) Ostsin alles mõned päevad tagasi selle "graffiti" musta laki, lakkisin ka, aga võtsin järgmisel päeval maha, kuna minu meelest siiski küüned liiga pikad selle laki jaoks. See mul mingi kiiks küüntega seoses, hehee.



Kasutasin aluslakina Microcell 2000 lakki, soovitan seda endiselt kõigile - see tõesti teeb imesid!! Valge lakina kasutasin tavalist ja väga odavat Gio lakki, see pole just kõige parem minu meelest, hästi ruttu on paksuks läinud ja hea tulemuse saamiseks peab kaks korda tipud üle tegema. Pealislakiks kasutasin Rimmeli whitener lakki, lihtsalt supppper lakk minu meelest, väga-väga kerge on seda küünele kanda, jätab küüned väga ilusasti särama, on kergelt läikiva-lilla säraga. Kahjuks ma ei ole seda rohkem poest leidnud, aga nii väga tahan, sest see on mul kohe otsas. Pärast Rimmeli lakki lasin küüntel enam-vähem ära kuivada ja panin seekord ainult ühele küünele ka küünekleepsu, must lilleke kolme väikese kiviga. Need kleepsud ostsin maalt täiesti tavalisest kaubamajast, neid on palju erinevaid (lilled, südamed, tähekesed) ja kokku on neid umbes 30tk. Ühesuguseid on umbes 2-4 ja neid konkreetseid lilli oli ainult 2, seega paningi mõlema käe küüntele ainult ühe, et mitte erinevaid kleepse panna. Kleepsude panemiseks kasutan alati pintsete, sest nenedega on väga hea kleepsu pärast kinni "suruda" ja siluda. Kõige viimaseks kasutasin veel läbipaistavat pealislakki "art de Lautrec". Seda siis eelkõige kleepsude kinnitamiseks, aga ka selle jaoks, et lakk paremini püsiks :)


















Küüned ilma kleepsu ja läbipaistva pealislakita.. ning küüned täitsa valmis :)


K.

8 comments:

There is nothing in this world that is new.. said...

nii lihtne, kuid samas nii kaunis maniküür! :)

Leelo said...

Väga kena :)

M said...

kas see rimmeli whitener ei ole mite küünevalgendaja ? aluslakk ?

;) said...

Väga ilus küüne kuju ning kaunis maniküür :)

Kristiina said...

Aitäh teile! :)
Lil'M - Jah, see on tegelikult küünevalgendaja, aga mina kasutan seda veidi teisel eesmärgil, sest see on lihtsalt väga ilus lakk :)

Sandra said...

Hästi kena maniküür. :)

Kristiina said...

aitäh:)

Anonymous said...

Olin ise ka suur Microcelli sõber, kuid siis sain pahaseks selle kalli hinna peale. Ostsin poolkogemata Maximast Buk'i siidiproteiinidega aluslaki (maksis mingi 2€)- neid on seal igasuguse erineva koostisega ja üsna suur valik. Kasutasin ning olin hämmastuses - Bukil oli täpselt sama toime mis Microcellil - küüned ei murdnunud ja kasvasid tugevamad. Sellest hetkest olengi ainult Buk'i kasutanud, üliodav ja täpipealt sama mõjuga mis Microcellil. Soovitan!