Sunday, August 28, 2011

Kuri!

Oi ma olen nii kuri praegu selle feelunique peale! Proovisin reedel tellimuse teha, otsustasin sheavõiga sprei kasuks ja lisaks tahtsin veel ühte kuumakaitset. Lisasin asjad ilusti ostukotti ja hakkasin maksma (olen sealt ennegi tellinud ja seega kaardi andmed salvestatud), viskas mingi errori ette, umbes et kaardi andmed on valed. Mõtlesin, et okei proovin siis teise kaardiga ja ikka täpselt sama jama! Mõtlesin siis, et äkki on lihtsalt mingi leheviga või midagi, et proovin teine päev uuesti. Täna siis läksin teisele katsele ja ikka täpselt sama asi. Olen kaardi andmed kolm korda üle vaadanud ja kõik on õige ja mõlemal kaardil ka veel.. ma ei saa aru, miks ta mul tellida ei lase :( Sellise errori viskab:
ERROR: 05 : NOT AUTHORISED.
Sorry your transaction has been declined. Please check your card details and enter them again.

Kui keegi tark teab, milles asi võib olla, siis palun informeerige mind ka, sest ma VÄGA tahan sealt siiski tellida!

Paar postitust tagasi mainisin, et olen väga-väga palju tööl olnud nüüd viimased paar kuud, seoses sellega ei ole ma ka juuksurisse jõudnud, aga juuksevärv oli juba koledaks tuhmunud ning juuksuriaega ei saa ma enda juuksuri juurde nii kergelt, seega pidin ise värvima. Esimest korda selle aasta jooksul, mil ma oma juustele rohkem tähelepanu olen pööranud. Kasutasin Garnieri color naturals värvi toon nr 3 ehk natural dark brown. "Dark brownist" on asi suht kaugel, juuksed on pigem musta värvi, aga ma isegi olen rahul, kuna mul pole ammu nii tumedad olnud ja väike vaheldus kulub ära. Värvipakiga oli kaasas ka väike hoolduspalsam loodusliku oliiviõliga. Seda kasutasin eelkõige otste niisutamiseks pärast värvi maha pesemist ja juuksed olid pärast väga mõnusad pehmed, ühtegi muud toodet ei pannudki seekord. Kui poevärvid tavaliselt järgnevatel 2-3 pesul suht palju maha kuluvad ja pesuvesi on tume, siis selle värvi puhul pole seda probleemi absoluutselt! Üritasin juuksevärvist pilti ka teha ise, aga kuna mul fotokat endiselt ei ole ja telefon just parimaid pilte ei tee, siis palun vabandust piltide kvaliteedi pärast :)























Mu lokid ka veits näha, hehee.

K.

2 comments:

Anonymous said...

Netipanga kodulehelt tuleb otsida koht kus saab kaart lisada turvaliste maksevahendite vms alla. Keeruline seletada aga mul oli sama jama, aitas :)

Kristiina said...

Uurin asja, aitäh! :)