Tuesday, August 23, 2011

J.F. Lazartigue juuksehooldustooted

J.F. Lazartigue ongi see bränd, millest ma täna kirjutada tahtsin.. Olen selle kohta palju lugenud ja see on minus nii suure huvi tekitanud ning ma ei suuda ära otsustada ja valida, millist toodet esmalt proovida. Praegu on paljud selle brändi tooted Feeluniques (www.feelunique.com, ei oska linki panna..) soodushinnaga ning Eestisse saadetakse kogu kaup ilma postikuluta. Ühesõnaga tegu on siis tegelikult ühe mehega (Jean-Francois Lazartigue), kes on üks maailma tuntumaid juuksehooldus spetsialiste ja pärit on ta Itaaliast. Tema bränd ongi eelkõige pühendunud juukseravile ja üks ilusalong Tallinnas pakub juukseravi teenust kasutades just j.f lazartigue tooteid. Muide J.F klientide hulka kuuluvad sellised tuntud inimesed nagu Madonna, Oprah, Julia Roberts, Harrison Ford, John Galliano jt. Tegemist on mitte VÄGA kallite toodetega, umbes sama hinnaklass mis Joico ja Tigi, kuigi üks kallemaid šampoone on isegi 40€. Hetkel plaanin osta ühe (või kaks) viimistlusvahendit, või tegelikult on vist õigem öelda ravivahendit? Üks on sheavõiga seerum kuivadele juustele, mis sisaldab E ja F vitamiini ning lubab vältida juuste vananemist ja anda juustele tagasi elujõu ning muidugi aitab juuste kuivamise vastu. Teine toode on juukseid tugevdav seerum sojapiimaga (?? eesti keeles tundub see nii imelik, tegelikult siis soy milk). See seerum sisaldab samuti E ja F vitamiini ja lisaks sojaõli, mis peaks silendama juuksepinda ja andma tugevust. Mõlemad seerumid on 30ml ja hetkel soodushinnaga 23.63€ ja mõlemad on mõeldud eelkõige juukseotstele. Kuna homme olen terve päeva tööl, siis arvan, et neljapäevaks otsustan ära, mille ma ostan ja tellin ära ning siis nädala pärast peaks kätte saama juba :)
On keegi äkki selle brändi tooteid kasutanud? Ma ise polnud ausalt öeldes kuni üleeilseni sellest midagi kuulnudki, hehee..



K.

4 comments:

Leelo said...

ma ei ole kuulnud ka sellisest brändist, aga tundub huvitav.

Kristiina said...

Jaa minu jaoks tundus ka väga huvitav ja just sellepärast soovingi proovida.. kui ainult feelunique laseks mul neid proovida, hehee :P

sille said...

palun tee oma kodutööd, tegemist on prantslasega!

Kristiina said...

Heh, ei ütleks, et see mu kodutöö on :D mina sain selle info ühelt kodulehelt ja üle kontrollima ei hakanud :)