Tuesday, May 10, 2011

tänane hooldus

Hei:)
Olen nüüd kahel korral kasutanud RICH'i šampooni. Alguses ehmatas mind selle suhteliselt paks koostis, kuna olen harjunud pesema üsna vedelate šampoonidega. Tundub, et mida paksem šampoon, seda rohkem seda kulub. Tegelikult on vist hoopis vastupidi. Algul tundsin, et peaks seda RICHi oma isegi veega lahjendama, aga ma siiski ei teinud seda. Pesin endiselt kaks korda ühe pesu jooksul ja võin öelda, et see on hea šampoon:) Läheb üsna kergelt vahule ja vahutab ikka päris korralikult, juuksed saavad mõnusalt puhtaks ja pärast lõhnavad väga hästi. Nii et nüüd olen tõsine RICH Pure Luxury fänn :)
Lisaks olen nüüd kasutanud kahel korral ka Joico K-Pak palsamit.. täiesti lõpp KUI HEA. Väga hea koostisega ja super lõhnaga. Juuksed on pärast super siledad ja säravamad. Olen tõsiselt rahul!
Täna olen üldse oma juustega väga rahul, oleksin nagu taas juuksurist tulnud:) Võibolla selle pärast, et ma sirgendasin neid.. jah tean, olen halb.. aga võibolla ka selle pärast, et kasutasin täna tooteid, mida polnud ammu kasutanud. Tahtsin juurtele lisada veidi volüümi tavapärase asemel ja seega otsisin välja oma Nivea Root Lifter seerumi ja L'oreal Studio Hot Volume vahu. Üritasin tulemusest pilti ka teha, aga kahjuks ei ole eriti aru saada.. peeglist vaadates vähemalt on. Hehe:)
Täna oli mu juuksehooldus üldse natuke teistmoodi kui tavaliselt. Kasutasin üle pika aja Trevor Sorbie sirgendavat spreid ja S-Factor kuumakaitset. Midagi oli nagu veel.. ahjaa tahtsin natuke sära oma juustesse ja kasutasin natuke L'oreal Elvive Nutri Gloss seerumit ja lõpuks ka veel lakki, mida ma väga väga harva teen. Viimase lihvi andis siiski sirgendamine kui aus olla..aga kuna ma olen siiani väga tubli olnud ja juuksuris korralikult ravi teinud ja ise ka korralikult maske kasutanud siis ma võin ju endale vahepeal ilusaid sirgeid juukseid lubada:) Ma ei kujutaks ette, et ma iga kord pärast pesu omale nii palju tooteid pähe paneks, aga ma vaatan kaua tulemus selline püsib ja kui ruttu juuksed mustaks lähevad ehk saab see saja-toote-kasutamine isegi meeldivaks harjumuseks. Lähen täna üle pika aja Rosalindi ja apteeki uute toodete jahile, soov on saada mingi toode, mida kasutada pärast sirgendamist, kuna lakid mulle eriti ei istu:) Ja apteegist loodan leida lihtsalt midagi head ja kasulikku juustele-küüntele. Pean omale ka uued rauavitamiinid ostma.. liha mittesöömine hakkab küünte peal eriti hästi tunda andma minu puhul..

K.

5 comments:

sissukas said...

Mina sain täna enda RICHi šampoonikese kätte. Loodan, et mulle ka sobib :)

Kristiina said...

Võid teada anda, kas sobis..mind huvitaks küll:)

Msh said...

Ma kasutasin Joico moisturising seeriat ja tõsi, juustele väga hea, aga näo-,rinnaesise- ja selja nahk läks totaalselt hulluks ja põletikuliseks nendest parabeenidest.

Kristiina said...

Kusjuures nüüd, kui olen seda palsamit üle kuu aja kasutanud, olen märganud et näonahk on kuidagi halvemaks muutunud. Aga selle peale ma üldse ei mõelnud, et asi võib palsamis olla.. aitäh selle kommentaari eest, sain jälle targemaks! :)

Anonymous said...

It will be up to your eye doctor to decide if you need glasses or not. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]mulberry outlet[/url Integration of the function f(x) is denoted as F(x). [url=http://www.goosecoatsale.ca]http://www.goosecoatsale.ca[/url] Kkwigmdsr
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora charm[/url] Lbgltnzaw [url=http://www.officialcanadagooseparkae.com]canada goose canada[/url] yfofztzee