Sunday, May 29, 2011

Minu sirged juuksed :)



Minu juuksed on pildil siis ainult paremal poolel. Sellised olid juuksed pärast Byphasse keratiini kasutamist, föönitamist ja sirgendamist. Pildi tegemise hetkel oli sirgendamisest möödas umbes 3h ja pärast sirgendamist ma lakki ei kasutanud ja tundub et juuksed olid juba kergelt lainesse tõmmanud, aga minu puhul siiski üllatavalt sirge tulemus :) Nüüd üritan taas ilma sirgendajata olla mõni aeg. Et kiusatust ei tekiks jätsin selle üldse vanematekoju nii et hetkel mul sirgendajat polegi. Loodan edukalt vastu pidada sest sel kuul olen kuumutamise koha pealt ikka vääääga palju patustanud.
Ma pole endiselt kindel oma näo avalikustamises, seega pidin endale väikse maski ette joonistama, hehee :)

K.

9 comments:

Keiju said...

Nii ilusti säravad, peaks ka seda keratiini proovima :)

Viu said...

Ilusad juuksed! Ma olen ka nüüd patustanud fööni ja sirgendamise kasutamisega..peaks ära peitma need enda eest.

Kristiina said...

Sära annab see tõesti palju juurde ja julgen seda juba soovitada ka :)

Ega muud ei aita kui tõesti ära peita, omadest kogemustest tean rääkida :)

Anonymous said...

Mis on saanud juuste väljalangemisest??

misssunshine07 said...

Kuidas sa nii pruun oled ,kas külastad solaariumit vms?

misssunshine07 said...

Kas saaksid mõne sellise pildi lisada siia ,et millised olid su juuksed enne seda kui sa neid ravima hakkasid ja maske tegema jne.:)

Kristiina said...

anonymus - juuste väljalangemine on nüüdseks peaaegu et täiesti "välja ravitud", teen selle kohta peagi ühe postituse ka!

misssunshine07 - käisin enne sünnipäeva ühe korra solaariumis, aga viibisin ka palju palju päikese käes kui ilm lubas :) Lisan järgmises postituses siis sellise pildi!

L said...

mis su juustel viga peaks olema ? ma tulin siia blogisse juhuslikult ja sain enamvähem aru et sa ei armasta oma juukseid ja üritad neid igahinna eest parendada vms.. ja siit pildilt tunduvad väga ilusad ju ? ; ))
muide.. ma kardan , et mul ka vistt juusteväljalangemine aga mai oska seda hinnata.. Kui palju ja millal sul juukseid välja kukub ja kui palju neid umbess pestes tuleb ?

Kristiina said...

Mis mu juustel viga on? Rikutud ja kahjustatud, olen nüüdseks pea aasta aega üritanud neid parandada ja hetketulemus on juba selline. Pildit tunduvad ilusad, kuna on sirgendatud ja kasutasin ka keraiitini, mis paneb juuksed särama. Loomulikuna nad sellised ei ole :)
Ära tühja muretse, kui sa neid ise kahjustanud pole, siis võib see olla loomulik, et juukseid välja langeb. Mul tuli terve päeva jooksul ikka pidevalt juuksekarvu, põrandad ja kõik muud võimalikud kohad olid karvu täis :P