Thursday, May 19, 2011

Byphasse keratiin



Nii.. paar kuud tagasi mõtlesin osta Byphasse keratiini juustele, mis peaks siis olema nagu alternatiiv Brasilian keratin treatment'le (juuksurisalongides tehtav hooldus juustele, mis muudavad säbrulised ja kahused juuksed siledaks ja siidjaks). Lugesin buduaarist kuidas kõik seda kiitsid, aga kuna leidsin ka negatiivset vastukaja, siis jätsin selle ostmata. Nüüd kui seda toodet poes uuesti nägin otsustasin sellele siiski võimaluse anda ja ostsin ära. Selveris oli/on mingi kampaania jälle ja sain selle keratiinvedeliku 2.99€ aga normhind ei ole ka vist väga suur (ca 5-6€ vist). Selle eesmärk on siis parandada ja elustada kuivi ja kahjustatud juukseid andes neile sära ja kohevust. Pihustada tuleks märgadele juustele ja seejärel kuivatada fööniga või kasutada enne sirgendamist. Mina proovisin täna seda nii, et pesin pea ära, pihustasin märgadesse juustesse ja föönitasin, pärast pihustasin veel kuivadesse juustesse natukene ja sirgendasin. Ütleme nii, et jah tõesti pärast föönitamist olid juuksed palju sirgemad kui ilma selle seerumita, kohevust oli ka natuke rohkem ja siledust samuti. Pärast sirgendamist aga ma erilist muutust ei märganud, sama nagu ikka sirgendades.. Hiljem olid mu juuksed umbes 15minutit salli ja kaela vahel ja muutusid taas laineliseks, seega erilist pikendust sirgendamisele see toode küll ei andnud. Aga pean tõdema, et juuksed on pärast pikka päeva endiselt siledad ja sõrmedega on väga kerge läbi juuste tõmmata. Ma ei oskagi nüüd öelda, kas see toode on hea või mitte. Tänu buduaari foorumi kommentaaridele olid mu ootused loomulikult suuremad, aga täiesti pettunud ma ka ei ole. Ehk pärast teist kasutuskorda oskan midagi rohkemat arvata :)

Küüntest nii palju, et nüüd on saanud kaks aastat mööda akrüülküünte eemaldamisest ja umbes aasta tagasi tegin esimest korda Microcelli kuuri. Nüüd otsustasin uuesti microcelli laki kasuks ja olen nädala jagu seda tublisti kasutanud. Hind on sellel lakil ühe aastaga minu meelest tõusnud.. kui ma selle eelmine kord ostsin maksis kroonides ca 150.- nüüd oli 12.30€ ehk 192.45EEK.. röövimine! :D Aga kuna mu küüned on väga hapraks muutunud, siis ma olin nõus selle summa välja käima küll.

Varsti peaks uued platsenta ampullid ka ostma, teine pakk hakkab otsa saama. Ja tõesti vahe on märgata. Beebijuuksed endiselt kasvavad ja väljalangemine on peaaegu et peatunud. Super :)

K.

14 comments:

Kissu said...

Selle sprayga on jah nii, et midagi erilist pole. vahepeal on tunne, et ei mõjugi, kuid kuna koju sai ostetud siis vahest ikka kasutan, just föönitades - ilma pole minu arust midagi erilist, aga kui pihustada niisketesse juustesse ja samal ajal harjata ja föönitada on täitsa ok.

Juuksed muutuvad teisel-kolmandal päeval kuidagi selliseks teistmoodi mustaks, pole nagu rasvane tunne, vaid selline raske :D

Anonymous said...

Kui palju sul umbes juukseid ära tuli siis kui sul välja langesid? Mul langeb eriti siis kui pesemas olen. Siis vahest ikka mingi 20-30 karva.. aga ma nüüd ei teagi kas see on normaalne.

Kristiina said...

Kusjuures kui ma nüüd 3. ja 4. korda kasutasin siis mõjus palju paremini kui esimest korda :D kuna ma pean juukseid niigi peaaegu et iga päev pesema, siis pole hullu, et juuksed imelikuks muutuvad:D

Anonymus - mul tuli ikka meeletult, lisaks sellele, et pestes tuli ikka kõvasti rohkem kui 30 karva, tuli terve päeva jooksul kogu aeg kui sõrmedega läbi juuste tõmbasin igal korral vähemalt 4-5 karva ja nii mitu-mitu korda päevas.. ma imestan et ma veel kiilakas pole:D

Anonymous said...

Kas sa soovitaksid mulle pigem jioco K-Paki palsamit või siis midagi RICH-ilt?? Nt seda maski või palsamit?

Kristiina said...

Kui sa soovid juuste väljalangemise vastu, siis ma soovitaks seda šampooni, mida ise hetkel kasutan - firmalt Sim ja müüakse salongides. Ma arvan, et minul on just see aidanud. Kui soovid siledaid ja säravaid juukseid, siis soovitan Joicot, kui soovid juukseid elustada ja turgutada, siis RICHi maski.. need kõik nii erinevad aga ühtemoodi head :)

Anonymous said...

Kas sa arvad, et see shampoon on aidanud väljalangemise vastu? Ml Joicoga siuke kartus, et alguses vbla teevad ilusaks juuksed paar essat korda ja ss jälle ei ole mingit muutust nagu pmst iga niiöelda hea juuksevahendiga..

Kissu said...

tsau, ma kirjutan siia, sest nii vast näed :D Tahtsin küsida, kas ripsmepikendustest pilte oled teinud?
loco.bonito@hot.ee

Kristiina said...

Saatsin sulle kirja:)

Anonymous said...

Proovi nõgeseteega juukseid loputada. Paneb juuksed kasvama ja jätab juuksed pehmeks. :)

Kristiina said...

Aga kas nõgeselõhn juustes häirima ei jää? aitäh hea soovituse eest! :)

Anonymous said...

jaa nõgesega on täiega hea teha ehk nõustun eelmisega:)... on nii mõningatel inimestel juukselangemise kinni pannud. See lõhn ei jää üldse härima, pmst puudb ja ülipehmeks teeb juuksed.

Anonymous said...

Lõhna küll ei jää. terveid lehti peab korjama ja neid mis kõige tipus on. Vähemalt nii ma lugesin foorumitest :P

Kristiina said...

Siis tuleb nõgesejahile minna! :D

Anonymous said...

Tere. Ma ei ole küll juuksur aga tean üht teist katse eksitus meetodil ning juuksuris käimisest kõrva taha jäänud ... ei ole seda toodet küll ise kasutanud aga võin öelda, et kuna ta on alternatiiv keratiini hooldusele, mis tehakse juuksuris, siis kehtivad ka sellele teatud reeglid ... näiteks peale pihustamist, kuivatamist ja sirgendamist peaksid kindlasti juukseid kandma lahtiselt, vältima juuste sattumist just salli alla jne ( et juuksed ei läheks laineliseks) ning vältima juuste niiskeks saamist .. peale niiskusega kokku puutumist, tuleb niiske koht koheselt fööniga kuivatada ning üle sirgendada. Nagu brazilian keratin treatment'i puhulgi on kinnitusperiood juustesse 2-3 päeva, ning see aeg peab väga ette vaatlik olema juustega. Ega niisama lihtsalt midagi ei saagi ja ei tule hea tulemus, kui peale pealekandmist enam vaeva ei näe :) Kindlasti ei ole see võrreldab salongitooteda ( seda võib juba hinna järgi öelda). Soovitan sul lugeda-uurida just keratiini hoolduse kohta ( mida teha peale selle protseduuri läbimist), sest samad reeglid kehtivad ka iga teise tootega .. imetoodet ei ole olemas, mis sekundiga kõik su juuste vead korda teeb :) Edu