Thursday, April 7, 2011

Schwarzkopfi mask ja Andrus Veerpalu :)

Kasutasin mõni päev tagasi esimest korda seda Schwarzkopfi maski juukseotstele. Mask peaks juustes olema ca 5 minutit - ütlen ausalt, et mul oli vähem. Kuna kasutasin maski dušiall olles, siis mul polnud rohkem kui kolm minutit midagi teha ja ei viitsinud niisama ka vee all kükitada, hehee. Olgugi, et mask oli veidi vähem aega peas, oli tulemus siiski väga väga mõnus. Otsad olid super pehmed ja siledad kuni järgmise pesuni. Nüüd olen ühe korra vahepeal jälle juukseid pesnud, aga tegelikult on otsad endiselt suhteliselt heas korras. Kuna homme pesen jälle juukseid, peaksin uuesti maski tegema, aga otsustasin juba platsenta kasuks. Nimelt ma ei taha juuksetoodetega liiale minna ja tegin uue reegli, et kui teen maski, siis pärast ei pane enam seerumeid ja silendavaid tooteid jm. Ja kui kasutan platsentat, siis ei kasuta samuti ühtegi seerumit-juustessejäetavat palsamit. Natukene oleks rääkida ka veel Sim šampoonist.. kui alguses esimene pesu selle šampooniga ei jätnud mulle just kõige positiivsemat muljet, kuna juuksed jäid pisut kleepuvad, siis nüüd olen sellega väga rahul. Juuksed on vist nüüdseks sellega ära harjunud ja võtavad šampooni hästi vastu. Pesen ühel pesukorral juukseid kaks korda, esimesel korral endiselt see šampoon eriliselt ei vahuta aga see-eest teisel korral vahutab hästi. Juukseid tuleb endiselt, aga nii ruttu ma tulemusi ei ootagi:)
Ostsin täna uue L'oreali Studio Silk&Gloss sirgendava juuksekreemi. See on esimene toode, mille tühjaks saamisel ma koheselt uue samasuguse olen ostnud. Minu jaoks asendamatu:)

Tahtsin natuke kirjutada ka täiesti mitte blogiga kokkukäivat juttu. Nimelt Andrus Veerpalu dopingu skandaalist. Esimest korda sellest kuuldes ei pööranud ma ausalt öeldes sellele erilist tähelepanu, kuna arvasin, et see on niisama ajakirjanduse ülespuhutud teema. Kahjuks aga on see lugu läinud juba väga kurvaks. Olen kindel, et te kõik teate, mida ma silmas pean. Mind liigutab aga selle loo juures eestlaste käitumine. Facebooki tehti kommuun "Usume Andrus Veerpalu" ja iga SEKUND liitub sellega vähemalt 2 eestlast. See leht on kogunud praeguse seisuga 25 000 inimese "like'i", aga igal sekundil tuleb neid juurde. Minu jaoks on Andrus Veerpalu olnud alati väga sümpaatne ja tundunud väga hea inimesena. Super hea on näha, et vähemalt ühes asjas on Eesti rahvas ühel meelel! :)

K.

2 comments:

Miss A said...

Mina liitusin ka selle grupiga. Siin Londonis tekib kah siuke soe tunne, et n2e, meie rahvas hoiab kokku. Olen kodunt kaugel, aga siuke tunne on, nagu oleks seal. Kodumaal. Kokkuhoidvus on mega :)

xo

beautyandmakeupboudoir.blogspot.com

Kristiina said...

Õnneks nüüdseks juba väga palju positiivseid uudiseid antud teemal:))