Thursday, April 14, 2011

RICH pure luxury

Teate, osturallil ma oma tahetud cutrini seerumit ei saanudki, kuna mul oli väga vähe aega seal shoplemiseks ja reedel oli rahvast MEELETULT ja ma lihtsalt ei leidnud seda toodet üles ning loobusin üsna kiirelt. See-eest algasid nüüd ju stockis hullud päevad..minu meelest on see isegi hullem kui osturalli. Käisin täna seal ainult korraks ja selle aja jooksul muutusin nii närviliseks sellest inimeste massist. Enda õnneks leidsin aga kaks toodet, mille ruttu ära ostsin. Juuksehooldustoodete lett on kohe ukse juures, seega mul vedas, hehe:) Ostsin siis prooviks RICH pure luxury 2 toodet, pole seda firmat enne kasutanud. Üheks tooteks proteiiniküllane, sügavalt niisutav ja taastav ravimask, mis lubab rikutud juuksed täielikult taastada, tugevdada nõrku, hapraid ja katkevaid juukseid. Pudel ise on üsna suur - 250ml ja lõhn on väga meeldiv. Lisaks näeb see ilus välja, hehee. Teine toode on see, mida ma olen otsinud juba väga väga ammu ja ma loodan väga, et see on hea - juustessejäetav Silk Oil seerum, eelkõige mõeldud juukseotstele, 60ml potsik:) Homme proovin selle õli kindlasti kohe ära.. ei jõua üldse oodata, tahaks juba kohe. Loodan, et mõjuvad.
Endiselt olen oma shcwarzkopfi maskiga rahul ja juuksed on mõnusad. Aga nagu ma juba eelnevalt maininud olen, siis soovin proovida palju erinevaid tooteid.
Muide, kel närvi on, siis soovitan stocki juuksetooteid ostma minna küll, kuna näiteks need RICH tooted olid kõik -50% soodsamad ja seal oli ka suur valik Tigi tooteid palju odavamalt.

K.


2 comments:

Anonymous said...

Kui tihti sa oma juukseid üldse pesed? Võimalik, et oled maininud aga mul see sel juhul kahe silma vahele jäänud:)

Kristiina said...

Olen alati pesnud iga ühe päeva järel. Viimasel ajal (umbes viimane kuu) olen pidanud peaaegu iga päev pesema kahjuks.. üritan seda vältida, aga juuksed lähevad millegipärast jube ruttu mustaks :( Kui kodune olen paar päeva, siis üritan mitte pesta nii tihti.