Friday, April 1, 2011

Pildid :)





See pilt on tehtud enne juuksurit eelmine õhtu. Sel korral on pildid suht halvasti õnnestunud, kuna üks tehtud õhtul lambivalguses ja teine päevavalguses. Sellel enne pildil on juuksed kuidagi eriti sorakil ja koledad, muidugi nad olid mul terve päev patsis olnud ja ainult pildi ajal tegin lahti ja tõmbasin kiirelt harjaga läbi. Suht väsinud ja koledad näevad välja küll, hehee...










Ja see pilt on tehtud põhimõtteliselt kohe pärast juuksurit. Juuksed püsisid sama sirged ja siledad kuni tänase pesuni. Nagu juba mainisin, siis sel korral otsi ei lõiganud, pildilt küll minu meelest aru pole saada, et nad võrreldes eelmise korraga kasvanud oleks, aga juuksur seda mainis küll.. ju tema teab paremini :)








Pesin täna siis oma uue Sim šampooniga ja kasutasin Dove palsamit. Šampoon, nagu juuksur mulle ka mainis, ei vahutanud esimese korraga üldse. Üsna raske oli seda pähe masseerida, teisel korral aga läks väga hästi vahtu. Juuksed tundusid pestes kuidagi kleepuvad ja polnud eriti hea taaskord neid masseerida. Pärast loputamist olid juuksed endiselt kleepuvad ja tundusid nagu takud. Šampoon ise oli lõhnatu ja suhteliselt selge koostisega. Seda läks ainult pähklisuurune kogus (2x).
Dove palsam on ikka ehtsa seebi lõhnaga, hehee. Masseerisin juustesse ja lasin mõjuda ca 4 minutit. Pärast loputamist olid juuksed väga väga mõnusad siledad ja pehmed. Juustel on küll kerge seebi lõhn, aga nad on tõesti super siledad ja väga kergelt saab sõrmedega läbi juuste tõmmata:)

Maski ma seekord veel ei kasutanud, kuna mõtlesin, et alles 2 päeva tagasi tegin ravi. Kasutan siis järgmine kord pestes.
Kasutasin täna üle nädala ühe platsenta ampulli, kuna juukseid tuli väga palju ära.. Olen enda jaoks teinud ühe uue reegli veel - märgi juukseid ei kammi (kui võimalik). Olen alati kohe pärast pesu juuksed ära kamminud, et tulemus oleks sirgem, aga üritan sellest end võõrutada, et võimalikult vähe juukseid rikkuda. Eks ole näha kas ja kui kaua ma sellega hakkama saan.

K.

3 comments:

Anonymous said...

Sul on väga ilusad juuksed. Pole vahet, kas sirgetena ja otse salongist või nö sorakad, mis alles patsist lahti võetud (Muide minule meeldivad su juuksed väga just esimese pildi peal, sest nad on seal palju loomulikumad ja paksemad). Naudi elu ja stressa juuste pärast vähem :)

Kristiina said...

Väga tore, et sa nii arvad, aitäh!:) Aga eks inimene ei saa ju kunagi 100% endaga rahul olla :P

Updates By Her said...

Amazing hair!! I love the colour! :)




www.thecabinetoffashion.blogspot.com