Thursday, March 31, 2011

Schwarzkopf ja Dove

(pidin pealkirja 3 korda uuesti kirjutama, sest igal korral tuli kirjaviga sisse, hehe..)
Igatahes.. ostsin omale täna schwarzkopfi juuksemaski, mis mõeldud just juukseotstele - sisaldab shea-ja argaaniaõli, mis peaks siis aitama juukseotste lõhenemise vastu, lisaks neid niisutades. Kunagi kasutasin sama firma šampooni, palsamit, seerumit ja mulle tundusid väga mõnusad ja tõhusad. Lisaks soovitas üks tore blogija mulle schwarzkopfi ka kommentaarides. Loodan, et mask on tõhus ja annan endale jällegi uue lubaduse, seda nädalas 2-3 korda kasutada. Esimest korda kasutan vast homme õhtul, siis kasutan ka oma uut šampooni, jeei! Kahjuks ei saa ma ka täna pilte panna, kuna olen endiselt enda arvutist eemal, aga homme pean nagunii tagasi Tallinna minema, nii et siis saan panna ka pildid:) Lisaks sellele maskile ostsin ma täna ka uue palsami.. ainult selle pärast, et ma tahtsin proovida.. tegemist siis Dove Hairfall Control palsamiga, mis taaskord peaks aitama juuste väljalangemise vastu. Selle palsami lõhn on ehtne seebikas, seda ma poes natuke pelgasin, aga otsustasin siiski prooviks võtta.
Järgmine nädal hakkab kaubamajades taaskord osturalli. Ütlen täiesti ausalt, et ma pole mitte kunagi käinud osturalli ajal shoppamas, poodlemas, midagi konkreetset taga ajamas.. alati olen valinud sel ajal mõne muu keskuse, mida külastada. Minu jaoks on see olnud alati täiesti hullumaja, vähemalt Tallinna kaubamajas on küll täiesti metsik rahvamass ja tõuklemine. Seekord on aga minuga lood teisiti, lähen reedel Cutrini seerumi Bio+ Energeni jahile, mis peaks jällegi olema juuste väljalangemise vastu. Siiani pole ükski toode, mida kasutanud olen, mind 100% rahuldanud ja ma tahan leida selle õige, mis tõesti mu juuksed kinni paneb! Cutrini toote kohta olen kuulnud palju positiivset ja see on inimesi aidanud, seega tasub proovida.
Juuksed on mul täna ka veel väga sirged ja pehmed pärast eilset juuksuriskäiku. Panin kohe uue juuksuri aja ka kirja mai alguseks, siis vaatame, kas on vaja kolmandat korda veel ravi teha või mitte. Kui ei ole vaja, siis lähen alles suve lõpus uuesti tegema. Soovitan juukseravi kindlasti kõigile, kellel on karedad juukseotsad ja juuksestruktuur ka üldiselt kare, kuna see tõesti teeb juuksed nii super mõnusaks siledaks:)



(olen üritanud viimased korrad pead pestes fööni mitte kasutada, aga minu jaoks on see väga raske, sest tavaliselt pean ma kuskile kiirustama ja märja peaga eriti välja ei kipu..)

K.

2 comments:

Unknown said...

Ma uurisin niisama lush.ee lehte ja seal on üks tahke shampoon juuste väljalangemise vastu: http://lush.ee/?op=body&id=26&cid=62&cgid= Lihtsalt mõtlesin, et näitaks sulle :)

Kristiina said...

Vau, ma pole kunagi sellisest asjast kuulnudki.. väga põnev, aitäh sulle! :)