Monday, November 1, 2010

L'oreal

Hei!
Kuna juuksed on mul nüüd lühemad ja ka tervemad, siis on palju suurem rõõm nende eest hoolitseda. Ostsin paar nädalat tagasi L'oreali Studio Silk & Gloss Hot straight juuksekreemi, mis näeb välja selline:

Sellega olen superrahul. See on kuumakaitse + silub ja annab juustele sära. Ühesõnaga teeb, kõik, mida lubab. Super! Juuksed on just tänu sellele kreemile viimasel ajal väga pehmed ja sirged ning püsivad pehmed ka 24h pärast selle kasutamist. Soovitan igatahes!
Hakkasin nüüd võtma ka tablette, mis peaks aitama juuste väljalangemise vastu. Kuna mul see probleem sirgendustangide kasutamise vähenemisega ikkagi ära ei kadunud, siis mõtlesin, et pean ikkagi midagi muud ka ette võtma. Nüüd võtangi mingeid tablette, mida peaks tegelikult võtma 4 korda päevas, aga seni on mul õnnestunud ainult 2korda päevas võtta. Unustan lihtsalt ära, hehee..
Loodan endiselt, et juuksed kasvavad kiiresti tagasi, kuna ma pole siiani harjunud selle pikkusega ja ma pole kordagi neid lahtiselt kandnud pärast lõikust. Oh mind küll :)

K.

4 comments:

EstonianBeauty said...

Aga su juuksed on küll palju ilusamad ja säravamad peale lõikust. Endiselt soovitan sul investeerida salongi toodetesse :p Ning apteegis on müügil ka platsenta kapslid, mis toidavad juukseid.

Kristiina said...

Kogu aeg unustan need kapslid ostmata! Pean ikka ära ostma:P aitäh sulle! :)

K said...

Mis tablette sa võtma hakkasid?

Kristiina said...

Piimax c-kalkki toidulisandid. Kirjutasin oma uues sissekandes neist lähemalt :)