Tuesday, September 10, 2013

uus lemmik juuksevärv

Eelmise nädala lõpul tundsin, et taas on aeg juukseid värvida, kuid ei jõudnud enam juuksuri aega ära oodata ning läksin taas poevärvi jahile. Mõtlesin katsetada midagi uut ning valida oli kahe variandi vahel - Garnier Olia või L'oeral Casting Creme Gloss. Kaalusin pikalt ja kuna kumbagi tootega kokkupuuteid polnud, siis otsustasin selle põhjal, kumba toodet sel hetkel poelettidel vähem oli - ehk on see populaarsem ning rohkem ostetud. Valituks osutus L'oreal Casting Creme Gloss.
Tulin rõõmsalt koju ja hakkasin aga protsessiga pihta. Minu üllatus oli suur, kuna värvi kokku segamine oli nii lihtne ja MUGAV. Tänu eelmisele korrale olin nüüd juba kursis ka sellega, kuidas kanda värvi juustele otse "pudelist". Eelmistel kordadel ise juukseid värvides ei ole ma iialgi värvi peale kandnud rätikkuivadele juustele, sel korral lugesin täpselt juhendit ja nii seal kirjas oli. Sai tehtud. Kogu värvimise protsess oli mõnus ka tänu sellele, et värvil ei olnud spetsiifilist lõhna. Ning värv oli mõnusa konsistentsiga, mitte liiga vedel. Esmamulje oli igatahes väga hea.
Pärast värvi maha pesemist ning juuste kuivatamist oli nahale sattunud "värviplekke" väga mugav lihtsalt näoveega eemaldada - värv tuli ilusti maha.


Järgmine kord kasutan kindlasti taas just seda juuksevärvi :))


K.

3 comments:

Liiina said...

Ilus värv! Mis tooniga täpsemalt tegu on? :)

Kristiina said...

Kui ma nüüd ei eksi, siis see oli toon 550 :)

Anonymous said...

Soovitan ka 535-e, see on šokolaaditoon ja jääb megailus :)