Friday, August 17, 2012

Elidor platsenta šampoon/palsam REVIEW

Nüüd on õige aeg kirjutada minu arvamusest platsenta šampoonist ja palsamist, mida olen nüüdseks regulaarselt kasutanud umbes poolteist kuud.

Antud šampoon sisaldab platsenta ekstrakti, mis on tuntud oma toitva ja tugevdava toime poolest, aitab juukseid kaitsta väliste keskkonna mõjude eest, samas pidurdab juuste väljalangemist - TÕSI

Julgen öelda, et taaskord olen saavutanud oma juuste väljalangemise üle kontrolli. Kindlasti aitab sellele ka kaasa see, et sirgendan jälle veidi harvem, aga samas mõnikord isegi 2x päevas. Üritan siiski iga 2-3 päeva tagant, mitte rohkem, kuid vahel lihtsalt peab :)

Platsenta ekstrakt parandab peanaha niiskustasakaalu ja elastsust - TÕSI

Peanahk on tõesti väga hea niiskustasemega. Varem on mul olnud probleeme väga kuiva peanahaga, kuid kasutades seda šampooni, on seegi probleem kadunud.

Siidiproteiinid muudavad juuksed pehmeks ning annavad neile terve välimuse - 50/50

Kahjuks ei saa öelda, et mu juuksed just selle šampooni/palsami tõttu pehmemad on. Pigem on pärast pesu, enne palsami pähe panemist, juuksed hästi "kummis". Ma ei oska seda paremini sõnastada, aga juuksed ei ole üldse pehmed. Väga sassis ja krussis, aga palsam aitab selle olukorra vastu väga hästi. Juuste väljanägemine on aga küll veidi paranenud. Näevad nad tõesti minu meelest üsna terved välja, kuigi juuksuri juures pole ma taaskord juba üle 3 kuu käinud. Tahtsin küll vahepeal minna, aga tuli välja, et minu juuksur läks dekreeti ja uut juuksurit ma omale veel välja pole suutnud valida.

Lisaks peaks siis see šampoon aitama parandada juuksekasvu. Jah, mu juuksed on tõesti kasvanud, aga eks kolm kuud on ka piisav aeg, et nad kasvada jõuaks. Seega ei oska öelda, kas see on tingitud just tänu selle šampooni/palsami kasutamisele.

Olen selle šampooni/palsamiga väga rahul. Kõige suurem protsess toimus just juuste väljalangemises. Olen taas selle normi saanud, ning olen kindel, et just tänu nendele toodetele. Ainus probleem ongi see, et kuna šampoonis puuduvad teatud ained (parabeenid), mis juukse struktuuri megapehmeks ja siledaks muudavad (nagu nt TIGI tooted seda teevad), siis peab kindlasti kasutama ka palsamit, sest juuksed on väga jäigad pärast šampooniga pesu. Nagu juba mainisin, siis palsam aga likvideerib selle pisikese "vea".

Soovitan Elidor platsenta šampooni just eelkõige neile, kellel on probleeme juuste väljalangemisega. Mind see aitas!

K.

4 comments:

Anonymous said...

Kust oleks võimalik seda osta ja palju umbes maksab ? :)

Muidu väga hea arvestus ! ;)

Kristiina said...

Mina ostsin apteegist ja šampoon maksis 12.45eur ning palsam 11.15eur, aga leidsin hiljuti ühe buduaari kasutaja, kes müüb tunduvalt odavamalt: http://buduaar.ee/Turg/kuulutus/1137434

tore, kui meeldis :)

Anonymous said...

Need parabeenid, mis juuksed pehmeks teevad on ju ühed põhikurjategijad. Nad küll teevad juuksed siledaks ja pehmeks, aga samas tekitavad neile peale kihi, mis on neile halb, takistab hapniku juurdepääsu. Tekstis jäi lihtsalt kuidagi selline tunne nagu parabeen oleks hea:D

Aga aitäh ülevaate eest, kaalun proovimist.

Anonymous said...

To Anonymous:
Parabeenid ei tekita juustele sellist kihti, mis nad nö siledaks teeb. Seda teeb hoopis silikoon.