Thursday, March 22, 2012

Welcome back..

...acne! :(

Oeh, olen nüüd kaua eemal olnud, kuna näonahk sai korda ja sellest enam kirjutada polnud. Ning juuksed olid stabiilsed, uusi tooteid ma ostnud pole, kuna muutsin vahepeal oma elustiili. Nimelt otsustasin hakata kokku hoidma ja sunnin end ära kasutama kõik seisma jäänud tooted enne, kui mõne uue ostan. Arvutasin kokku, kui palju ma raha ilutoodetele raiskan ja ma pidin pikali kukkuma sellest suurest summast.. uh.
Nüüd aga on mul põhjust oma blogile uus elu sisse lüüa, kuna näonahk on taas halvenenud. Aasta tagasi, kui kogu mu näonaha jama pihta hakkas, oli algus täpselt sama nagu praegu. Põletikulised punnid otsaesisel. Siis ma kohe midagi ette ei võtnud ja asi viiski akneni. Nüüd katsun olla targem! Hakkan näonahal kasutama ainult looduslikke tooteid (üritan kasutada 100% looduslikke enamus toodete puhul.. kõigi puhul pole muidugi võimalik). Loodan ka selle juurutada oma elustiiliks. Suur pauk rahakotile jälle, aga see tuleb kokkuvõttes (ma väga loodan) siiski kasuks. Põhimõtteliselt olen oma uue elustiili alguses ning ma väga loodan, et suudan muutusi ja kõike muud aktiivselt ka teiega jagada.
Ostsin eile apteegist B-grupi vitamiinid, mis tõenäoliselt peaks aitama näonahka parandada. Neid tuleb võtta 1-2 korda päevas. Alustasin täna..
Lisaks andis ema mulle sellise firma nagu SANTE (natural basics) astelpaju-papaia näokreemi, kuna mul just sai Green Nature porgandikreem otsa (mis oli väga hea!). Seda astelpaju kreemi väga palju alles ei ole ja seega otsustasin uut otsima hakata. Valisin välja JOIKi niisutava päevakreemi kibuvitsaseemne ja nisuidu õlidega. JOIKi kodulehelt tellisin veel toniseeriva näovee astelpajuõli ja aaloega. Need ootavad mind praegu Smartposti automaadis :) Gaiacosmetics'i (millegipärast ei saa ma siia linki panna.. oskab keegi aidata?) kodulehelt tellisin naturaalse jumestuspuudri ja antibakteriaalse näopesuvahu. Need ma loodan homme-ülehomme smartpostist kätte saada.
Käisin täna veel apteegis näomaski otsimas. Mul on üks mudamask firmalt Ingli Pai, aga soovisin midagi veel, mis just probleemsele nahale mõeldud oleks. Apteeker soovitas mulle sellise firma nagu NOVExperti matistavat maski roosa saviga. Sain veel kaasa sama firma emulsiooni ja seerumi testrid. Sellest firmast ma kirjutan homme lähemalt, kui olen neid tooteid proovinud.
Kuna mul on hetkel puhkus, siis on aega enda näoga tegeleda ja ka siia aktiivselt postitada. Kui kõik tellitud tooted olen kätte saanud, lisan siia ka pildi ja esmamulje toodetest.

Ilusat kevade algust teile kõigile!

K.

2 comments:

Leelo said...

Tere tulemast tagasi!

Kristiina said...

tore on olla tagasi :))