Friday, December 9, 2011

Schwarzkopf Palette Mousse colour, shake and colour



Värvisin eile JÄLLE ise juukseid. Halb, halb, halb ma tean! Aga välja kasvanud värv on siiski hullem ja ma ei jõua sel kuul ka juuksurisse. Olen juba mõnda aega poes schwarzkopf'i "vahtvärve" uurinud ja katsetada tahtnud, sel korral siis ostsingi selle vahu. Tõesti mitu korda kergem oli seda "valmistada", kui ühtki teist juuksevärvi. Lihtsalt tuli komponendid topsikusse valada ja 40 korda loksutada. Lõhn on sellel värvil isegi hea, üldse mitte selline tugev nagu teistel värvidel ja mingit keemiat ei olnud tunda. Pealekandmine oli minu jaoks omaette nali. Peaks ju väga lihtne olema lihtsalt kätega seda vahtu omale pähe määrida, täpselt nagu paneks šampooni. Aga ma suutsin terve oma näonaha, dressika, kraanikausi ja üldse pool vannituba ära mäkerdada. Iseenesest peale kanda oli muidugi üsna kerge ja laiali sai ka ilma vaevata ajatud. Minul pani see värv aga peanaha jubedalt kipitama, mida teiste poevärvidega ma märganud pole. Pärast maha pesemist olid juuksed hästi takkus ja jäigad, aga õnneks oli kaasas mingi särapalsam, mis olukorda parandas. Värviks võtsin pruuni, välja tuli muidugi süsimust, aga ma sellega juba harjunud. Paari nädala pärast peaks siis lõpuks pruuniks minema.
Tegin ühe pildi ka juustest ja kohe on näha, et juuksurisse sain viimati pool aastat tagasi, otsad on nii-nii hõredad ja koledad jälle :(



Aga järgmine postitus tuleb siis mu vannitoast, stay tuned :)

Lisan huvi pärast ka pildi, et millised olid mu juuksed 5 kuud tagasi värskelt juuksurist tulles ja millised on hetkel. Esimesel pildil juuksed salk-salgu haaval sirgendatud, teisel paar korda tangidega läbi tõmmatud.



Kui nii vaadata, siis kasvanud on nad küll, aga palju palju katkisemad on ka..

K.

6 comments:

EstonianBeauty said...

Ma värvisin vanaema juukseid ka selle mousse värviga, see mis tuleb teha pumbaga pudelisse. Aga värv ei jäänud üldse peale, kergelt toonis ainult :/

Kristiina said...

EstonianBeauty: mul ei olnud siis see sama värv, sest sain värvi teha sinna samma topsi, mille sees värvipakk oli :) ja mul jäi värv ikka väga ilusti peale õnneks..

Geili: tead, olen ise neid siin nüsinud küll ja küll, just siis kui leian jälle katkiseid otsi ja siis jäängi lõikama, aga see pole ikka päris sama, mis see, kui professionaal mu juuste kallal käib :) aga veidi abiks on ikka!

Anonymous said...

See uus värv on väga kaunis, näeb nii särav välja! Huvitav, kaua selline tulemus püsib?
Mul on pikemad juuksed kui sul ja lõigun ise prisma juukselõikuskääridega. Juuksuris pole aastat 1,5 vist käinud, ma arvan, ja minu meelest tulemus ei jää professionelle´le alla :D üldse, lõigata on vaja max 2x aastas mul, teen mitu korda nädalas õlimaske, nii kookose kui magusa mandli õliga. :) ja kasvavad! Alles olid õlgadeni..

Anonymous said...

Olen punapea. Värvisin kah mingi vahtvärviga, see mingi teine mis jah sellesse pumbaga pudelisse tuleb teha. Tore ja mugav kõik, et saad kohe vahu ja paned nagu shampooni. Eriti nõme oli, et pea kipitas jah ja värvi tuli veel mitumitu pesu pärast peast ära, et pesuvesi punasena voolas.. tavaliste värvidega on nii et värvid ära ja jääb pähe kinni kah see värv mitte ei ligune lahti :D

ja peanahk jäi kah päris punane, teiste värvidega hakkab värv ikka eelkõige juustesse mitte nahale ja kõigele muule :D

niiet üpris nõme kogemus, kui mugavus välja arvata. aga see oligi ainuke pluss

need kes juba vilunud ise kodus pead värvima ja saavad pintsliga kah hakkama.. nende jaoks pole sellel vahujampsil vist ühtki eelist. tundub rohkem keemia kui niisama värv


tahaks hoopiski hennat proovida.. kas on kogemusi???

Anonymous said...

Pildilt nagu tunduks, et juuksed on õhemaks jäänud. Kuidas sul juuste väljalangemisega on? A see võib muidugi sellest ka olla, et juuksur föönitas enne kohevaks ka ja sina lasid niisama kuivada.. Mul endal hull juuste väljalangemise probleem:( Millal juuksurisse lähed? Tunduvad siidisemad ja tervemad, oleks alt lõigatud ka, siis oleks juba väga super.

Killu S2de said...

Sul on väga huvitav blogi. Tahtsin juuste väljalangemise kohta kommenteerida: mul oli samasugune probleem - pärast juuste pesemist oli äravoolutoru umbes, pidin seda iga kord juuksekarvadest puhastama. Siis hakkasin kasutama apteegisarja Klorane. Kasutasin papüürusepiimaga šampooni ja palsamit, hetkel aga kasutan mangoga. Alustasin selle sarja kasutamist septembris (vahepeal kasutasin ka Sante looduslikku šampooni ja palsamit) ning alates sellest ajast ei ole pidanud äravoolutoru puhastama. Ja veel - kui värvisin kodus juukseid, siis pidin pesema pärast seda tavašampooniga paar korda (looduslikuga ei soovitata pärast värvimist) ning märkasin, et äravoolutoru oli jälle juuksekarvadest umbes. Soovitan proovida seda Klorane sarja või siis looduslikke šampoone, kuid nendega peab olema järjekindel. Edu igatahes!